Νέα σμύρνη: επεισόδια στην πορεία κατά της βίας

19:18 9/3/2021 - Πηγή: Fimotro

Επεισόδια με χημικά και μολότοφ βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα κατά τη διάρκεια της πορείας στη Νέα Σμύρνη με αφορμή τα περιστατικά που συνέβησαν την Κυριακή κι έκαναν το γύρο του διαδικτύου. Κάτοικοι, δημοτικές παρατάξεις, συνδικάτα, το ΠΑΜΕ, εργατικές λέσχες, συνελεύσεις κατοίκων από την περιοχή και τις γύρω περιοχές, φοιτητικοί σύλλογοι, κι άλλες συλλογικότητες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στην αστυνομική βία και

καταστολή και καταγγέλλοντας όσα συνέβησαν. Οι διαδηλωτές και οι διαδηλώτριες πρόκειται να κατευθυνθούν στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης.

Σημειώνεται ότι καλέσματα για την συγκέντρωση είχαν απευθύνει συλλογικότητες του αναρχικού χώρου (Ρουβίκωνας κλπ) αλλά και η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που πυροδότησε την έντονη αντίδραση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος κάλεσε δημόσια τον Αλέξη Τσίπρα να «αναλογιστεί το βάρος των ολέθριων επιλογών του» σημειώνοντας ότι «η επίσημη πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή των πολιτών σε διαδηλώσεις, εν μέσω έξαρσης της πανδημίας, συνιστά πράξη μέγιστης ανευθυνότητας».

The post Νέα Σμύρνη: Επεισόδια στην πορεία κατά της βίας appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα