Ερτ: λαμογια και τρωκτικα πιεζουν τον υπουργο νικο παππα να αλλαξει ροτα στην επαναλειτουργια!

12:34 10/2/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Πριν από 10 μέρες σε μία αναρτησή μας, γνωρίζοντας πρόσωπα και γεγονότα, είχαμε αναφέρει ότι: «Εισέβαλαν τρωκτικά στο μέγαρο Μαξίμου». Κανένας δεν τόλμησε να μας...
διαψεύσει. Τα άτομα αυτά τα περιμένουμε με το δάκτυλο στη σκανδάλη μόλις κάνουν το πρώτο ατόπημα. Φαίνεται όμως ότι δεν είναι τα μόνα.

Γύρω από το περιβάλλον του αρμόδιου υπουργού επικρατείας για τα ΜΜΕ και την ΕΡΤ,
εμφανίστηκαν όψιμα «λαμόγια» που έφαγαν τον «αγλέωρα» από την ΕΡΤ με όλες διοικήσεις και εμφανίζονται τώρα σαν σωτήρες που θα αναμορφώσουν το Ραδιοτηλεοπτικό φορέα, πουλώντας «μούρη» ως ειδικοί.

Όταν διαπίστωσαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ερχόταν στην εξουσία, πήραν μια κουβέρτα και κατασκήνωσαν στην Κουμουνδούρου ως κατ΄επίφαση Συριζαίοι!!! Αυτοί λοιπόν προσπαθούν να πείσουν στελέχη και αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά ότι η πρόταση των εργαζομένων και του συνδικαλιστικού οργάνου είναι ανεφάρμοστη και η δική τους είναι η πλέον πρόσφορη. Αυτοί λοιπόν οι τύποι που δεν εμφανίστηκαν ποτέ στους αγώνες των εργαζομένων και τις θυσίες, που έκαναν περιουσίες από την ΕΡΤ βλέπουν τον φορέα σαν λάφυρο τους και το διεκδικούν.

Έτσι μετά την ευφορία και συγκίνηση που επικράτησε με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τον αρμόδιο υπουργό κ. Νίκο Παππά κάποιοι «γκεσταμπίτες» που απολάμβαναν όλα τα προνόμια όταν ήταν στο Ραδιομέγαρο δεν θέλουν να τα χάσουν απομονώνοντας τους απολυμένους που έδωσαν τις μάχες.

Αν κύριε Παππά έτσι έχουν τα πράγματα και ακούσετε τα λαμόγια για το πώς πρέπει να πορευτεί από δω και πέρα η ΕΡΤ, χωρίς τη συναίνεση των εργαζομένων μην την αγγίζεται καθόλου. Αφήστε την να λειτουργεί όπως, είναι η βάλτε «λουκέτο». Εμείς έχουμε καθήκον να δώσουμε στη δημοσιότητα ότι στοιχεία έχουμε για τα πρόσωπα αυτά.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να τις έχετε για τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Εμείς εκείνο που μπορούμε να κάνουμε, έχοντας μια τεράστια εμπειρία και γνώση γύρω από την ΕΡΤ, ευχαρίστως μπορούμε να σας ξεναγήσουμε από των 4ο όροφο και τα υπόγεια όλων των κτηρίων του Ραδιομεγάρου και όλες τις τρύπες που υπάρχουν πεταμένα αντικείμενα και να δείτε όλες τις διαδρομές που ακολουθούν τρωκτικά και λαμόγια μήπως βάλτε παγίδες και τα συλλάβετε πριν σας εκθέσουν!

Απόψε στην ομιλία σας που θα εξειδικεύσετε τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει η ΕΡΤ-η οποία πρέπει να είναι άμεσα, ήδη έχει καθυστερήσει- θα καταλάβουμε με ποιους είστε.

Η ΕΡΤ ως σημείο αναφοράς και αγώνων που συνέβαλε στην νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, με τις θυσίες των απολυμένων αξίζουν το σεβασμό σας και όχι λαμόγια και τρωκτικά, διότι, τότε δεν θα αλλάξει τίποτα, αν και ο ίδιος ο πρωθυπουργός και σχεδόν όλα τα στελέχη ήταν δίπλα τους εδώ και 20 μήνες.

Το βράδυ, με την ομιλία σας θα μάθουμε πραγματικά τις προθέσεις της κυβέρνησης, αν υιοθετήσετε ιδέες και προτάσεις τρωκτικών κατ΄ ευφημισμό Συριζαίων που έχουν φροντίσει να κλείσουν από τώρα συμφωνίες με άλλα λαμόγια και τρωκτικά η βαδίσετε το δρόμο της ανάπτυξης και εξυγίανσης της ΕΡΤ!
Keywords
Τυχαία Θέματα