Η επιτροπή λοιμωξιολόγων φταίει τώρα στον γραφικό πολάκη

14:47 14/5/2021 - Πηγή: Fimotro
Προφανώς θα ήθελε να μην αρθεί το lockdown για να ικανοποιήσει το πολιτικό… βίτσιο του ΣΥΡΙΖΑ

Σε μία άνευ προηγουμένου επίθεση κατά των επιστημόνων που αποτελούν την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων επιδόθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, χαρακτηρίζοντάς τους «συνειδητούς εγκληματίες».

Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης, έκανε λόγο για απόφαση της επιτροπής «να μην

εισηγηθεί την χρήση των μονοκλωνικών αντισωμάτων ως θεραπευτικό όπλο για τους νοσούντες από κοροναϊό».

Όπως λέει πρόκειται περί εγκληματικής απόφασης «την οποία υποστήριξαν κυρίως οι κύριοι Λαζανας, Γώγος, Μαγιορκινης, Σύψας, Παπαευαγγέλου και Εξαδάκτυλος!».

Στην συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται εάν οι επιστήμονες έχουν άλλου τύπου δεσμεύσεις που τους οδήγησαν στην εν λόγω απόφαση, είτε δίνουν συγκάλυψη στην κυβέρνηση η οποία όπως ο ίδιος πάντα λέει «για εφτά μήνες κωφεύει στο να κινήσει τις διαδικασίες να τα φέρει!!!».

Συνεχίζει δε λέγοντας πως «ό,τι κι αν συμβαίνει είστε απαράδεκτοι» και χαρακτηρίζει τους επιστήμονες μικρότερους των περιστάσεων. Καταλήγει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Από μένα η όποια «ανακωχή» η «σεβασμός» στο όνομα της αντιμετώπισης της πανδημίας ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ!!!».

Χθες το υπουργείου Υγείας, σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ανακάλυψε τη θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα, που τάχα δεν χρησιμοποιούμε στη μάχη κατά του κορωνοϊού». Όπως σημειώνει το Υπουργείο, η θεραπεία αυτή δεν περιλαμβάνεται στις επίσημες θεραπευτικές συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ούτε έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Κατά την προσφιλή και ατελέσφορη αντιπολιτευτική τακτική του, ο ΣΥΡΙΖΑ για μία ακόμη φορά αποπροσανατολίζει και εμπαίζει τους πολίτες σχετικά με την πανδημία COVID-19.

Μετά το ‘εμπόριο ελπίδας’ με ένα ‘εμβόλιο που δεν έχει ανακαλυφθεί’, τις προφητείες για αποτυχία του εμβολιαστικού προγράμματος και το ‘ξεστοκάρισμα’ των εμβολίων, ο κ. Τσίπρας τώρα ανακάλυψε τη θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα, που τάχα δεν χρησιμοποιούμε στη μάχη κατά του κορονοϊού. Τον ενημερώνουμε ότι η θεραπεία αυτή δεν περιλαμβάνεται στις επίσημες θεραπευτικές συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ούτε έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων.  Για μία ακόμη φορά, τονίζουμε ότι η πανδημία δεν προσφέρεται ούτε για μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις, ούτε για αντιπολιτευτικά πυροτεχνήματα».

The post Η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων φταίει τώρα στον γραφικό Πολάκη appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα