Ισοβια σε ζευγαρι για διπλη ανθρωποκτονια....

17:02 4/6/2014 - Πηγή: Fimotro
Κακούργημα με περιπτώσεις δύο ανθρωποκτονιών και καταδίκη δις ισόβια και 30 χρόνια για τους δύο κατηγορούμενους, εκδίκασαν την πρώτη ημέρα λειτουργίας τους, μετά τη διενέργεια...
των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών και ευρωεκλογών, τα δικαστήρια του Πύργου, στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου, μεταξύ των άλλων υποθέσεων που συζητήθηκαν την Τρίτη στις δικαστικές αίθουσες.

Η υπόθεση αφορούσε τις περιπτώσεις από κοινού δύο ανθρωποκτονιών ηλικιωμένων γυναικών στην περιοχή της Πάτρας, ληστειών και κλοπών κατ’ εξακολούθηση στις
οποίες φέρεται να συμμετείχε ένα ζευγάρι από την Πάτρα καθώς και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δύο συνεργοί με πρόθεση τη ληστεία, είχαν προκαλέσει τον θανάσιμο τραυματισμό ηλικιωμένης γυναίκας, πλήττοντάς τη με 36 μαχαιριές ενώ στη δεύτερη περίπτωση το νεαρό ζευγάρι επίσης με πρόθεση τη ληστεία, είχε εισέλθει στο σπίτι μιας ηλικιωμένης από την Πάτρα, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό της μετά του πνιγμού.

Η υπόθεση συζητήθηκε την Τρίτη στο Κακουργιοδικείο Ηλείας, με συνήγορο υπεράσπισης τον Ηλείο δικηγόρο Αριστείδη Παναγιωτόπουλο, ενώ ύστερα από την πολύωρη εξέταση των μαρτύρων που κράτησε έως αργά το μεσημέρι η απόφαση που βγήκε καταδίκασε σε δις ισόβια και 30 χρόνια τον κάθε έναν από τους κατηγορούμενους.

Πηγή: patrisnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα