Καφενειο

18:16 18/6/2013 - Πηγή: Fimotro

Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
έναν ολόκληρο χρόνο πιο πολύ μαλώνουν και σφάζονται με φανερά και κρυφά μαχαιρώματα, παρά κυβερνάνε. Πεισμώνουν και βρίζονται σαν κακομαθημένα σχολιαρόπαιδα που θέλουν να περάσει...
το δικό τους, παρά φροντίζουν για το μέλλον του τόπου. Σενάρια ίντριγκες και διαρροές βρίσκονται στη ημερήσια διάταξη του βίου της παρούσης κυβέρνησης. Κι από παραγωγή έργου; Σχεδόν μηδέν! Για την ακρίβεια τα έχουν κάνει παντού π@τ@ν@ και ειδικότερα στις αποκρατικοποιήσεις που είναι και η μεγάλη ελπίδα για την έξοδο από το μνημόνιο.

Κι
όμως επιμένουν να συνεχίζουν τη συμβίωση τουε υπό τη στέγη της συγκυβέρνησης, μία συμβίωση που οδηγεί σίγουρα σε πολιτικό διαζύγιο στο άμεσο μέλλον και σε διαζύγιο με την κοινή λογική στο παρόν.

Σαμαράς Κουβέλης και Βενιζέλος συνθέτουν ένα τραγικό τρίο μέτριων πολιτικών που η (κακή) μοίρα της χώρας τους έχρισε ηγέτες της. Όσο πιο γρήγορα μας απαλλάξουν από τη θλιβερή παρουσία τους, τόσο λιγότερο ρεζίλι θα γίνουν. Γιατί προς το παρόν η μόνη υπηρεσία που προσφέρουν στον τόπο είναι άφθονο πικρόχολο γέλιο..!

Μέχρι τότε,μέχρι την οριστική απαλλαγή δηλαδή, καλώ την συγκυβέρνηση να μας δείξει μία φωτογραφία με τα συνεργεία να δουλεύουν πραγματικά στην Ολυμπία οδό, μία πραγματική φωτογραφία ή βίντεο με συρμούς που εκτελούν δρομολόγια στη γραμμή Θριάσιο - Ικόνιο μεταφέροντας κοντέινερς της HP, μία φωτοτυπία του νέου φορολογικού νομοσχεδίου που να έχει ψηφισθεί από τη Βουλή, καθώς και τα τελικά συμβόλαια (και την κατάθεση μετρητών για την εξαγορά) από τουλάχιστον μία αποκρατικοποίηση.

Τα παπατζηλίκια τέλος κύριοι της συγκυβέρνησης..! Με τον τρόπο που κυβερνάτε μπορεί να κυβερνήσει κι ο τελευταίος καφενόβιος.!

Ευχαριστώ
Keywords
Τυχαία Θέματα