Κον γκικα μαναλη, νεο διευθυνοντα συμβουλο της ερτ

10:17 3/4/2013 - Πηγή: Fimotro

Γράφει ο InsiderΚατ' αρχήν να σας ευχηθούμε σιδηροκέφαλος στην "εμπόλεμη ζώνη" που λέγεται ΕΡΤ. Οπως ίσως γνωρίζετε είχαμε εκτεταμένη και πολύμηνη δημόσια "επικοινωνία" μέσω του Fimotro με τον προκάτοχο σας Νίκο Σίμο. Δυστυχώς, o...κ. Σίμος δεν είχε την ευαισθησία να μας απαντήσει σε πάμπολλα ερωτήματα που θέσαμε σχετικά με κατασπατάληση δημοσίου χρήματος προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων.
Δυστυχέστερα ακόμη, ο ιδιαίτερα ευγενής και αξιοπρεπέστατος Νίκος Σίμος
κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να ξεκινήσει Εισαγγελική 'Ερευνα από τον Οικονομικό Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη εις βάρος του ιδίου και άλλων στελεχών της ΕΡΤ για το θέμα της "ανάθεσης με διαπραγματεύσεις" της Δορυφορικής Μετάδοσης της ERTWORLD στην εταιρεία ΚΒΙ γνωστού καναλάρχη, ιδιοκτήτη μεταξύ άλλων και του ανταγωνιστικού προς την ΕΡΤ τηλεοπτικού σταθμού. Το συνολικό κόστος της ανάθεσης αυτής είναι 4.4 εκατομμύρια ευρώ.
Την έρευνα αυτή, όπως ενημερωνόμαστε από το Δικαστικό ρεπορτάζ, απασχολεί και η χορήγηση επιστολής της ΕΡΤ με ημερομηνία 14.02.2012 και με υπογραφή της τότε Γενικής Διευθύντριας Τηλεόρασης Λένας Χοιδά μετά από εισήγηση του τότε Γενικού Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκου Μιχαλίτση και του Νομικού Τμήματος της ΕΡΤ στο οποίο προίσταται ο κ. Βασίλης Κωστόπουλος, ισόβιος Νομικός Σύμβουλος της ΕΡΤ.
Η επιστολή αυτή η οποία εκδόθηκε υπέρ της ΚΒΙ χωρίς αυτή να είναι αντισυμβαλλόμενος της ΕΡΤ (!!!) την ίδια την ίδια εποχή που διεξήγοντο διαγωνισμοί για το ίδιο αντικείμενο στους οποίους συμμετείχε η ΚΒΙ (!!!) και αφορά ποσό περί τα 2.5 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, δεν εγκρίθηκε ποτέ από το ΔΣ της ΕΡΤ και δεν δημοσιεύθηκε ποτέ στην Διαύγεια.
Η Τραπεζική σας προυπηρεσία σας δίνει προφανώς την απαραίτητη εμπειρεία για να αξιολογήσετε τέτοιου τύπου Εγγυήσεις, ειδικά όταν οι εισηγούμενοι και οι υπογράφοντες έχουν παρακάμψει τα αρμόδια διοικητικά όργανα της ΕΡΤ όπως το ΔΣ, και έχουν σαφώς παρανομήσει ώς προς τις προβλέψεις του Νόμου για ανάρτηση όλων των αποφάσεων στη Διαύγεια.
Ελπίζουμε οι επικοινωνίες μας αυτές να σας είναι χρήσιμες.
Με τις θερμές ευχές μας για επιτυχία, για να βάλετε τάξη και να επιβάλλετε την νομιμότητα στο άντρο παρανομίας που λέγεται ΕΡΤ, στο οποίο οργανωμένες συμμορίες κατασπαταλούν δημόσιο χρήμα, σε πολλές περιπτώσεις υπέρ ανταγωνιστών της ΕΡΤ.
Θα είμαστε σε τακτική επαφή.
Keywords
Τυχαία Θέματα