Μαγκιες...

11:22 11/6/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
δεν ξέρω αν Σαμαράς και Βενιζέλος επειδή άλλαξαν την κυβέρνησή τους από τύπου ''mega channel'' σε τύπου ''extra channel'' πιστεύουν ότι έλυσαν όλα τα προβλήματα που δημιούργησαν...
κυβερνώντας 40 χρόνια με εγκληματικό τρόπο τη χώρα μας, αν πάντως θέλουν να μας κάνουν να το πιστέψουμε αυτό θα μείνουν με την πρόθεση.

Ο κόσμος εδώ και δύο μέρες παρακολουθεί την καλύτερη μεταπολιτευτική
επιθεώρηση και πραγματικά σε μία μουντή εποχή, βρήκε κάτι να τον κάνει να γελάσει με πάθος. Σκέφτεσαι μεταρρυθμίσεις με Ντινόπουλο, Γιακουμάτο, Παπακώστα, Ορφανό και κλαις από τα γέλια.

Για μην πω τι συμβαίνει στις παρέες όταν φτάνει η κουβέντα στον υπουργό που πριν έξι μήνες καταψήφισε τον προ'υ'πολογισμό τον οποίο τώρα θα υπερασπισθεί σθεναρά. Ένας κλαυσίγελος τσουνάμι χαρακώνει τα πρόσωπα των πολιτών στη σκέψη του αντιμνημονιακού Λοβέρδου στο μνημονιακό υπουργείο παιδείας.

Αυτό όμως που προκαλεί οργή μαζί με τα γέλια, είναι οι μαγκιές που πουλάνε από χθες στους πιστωτές μας Βενιζέλος, Στουρνάρας 2 και σήμερα το πρωί και η Βούλτεψη.

Δηλαδή δεν τους έχουμε ανάγκη τους πιστωτές; Τα επαναφέραμε όλα στην τελειότητα; Είμαστε πλέον αυτάρκεις; Επομένως να ψηφίσουμε και... Σύριζα έτσι για αλλαγή αφού όλα πλέον κυλάνε ρολόι.

Μπορεί οι κυβερνώντες να είναι ανεγκέφαλοι κι επικίνδυνοι λα'ι'κιστές, κανένας πολίτης όμως δεν πιστεύει ότι μία καταστροφή 40 χρόνων θα διορθωθεί μέσα σε δύο, πέντε ή και δέκα έτη. Όταν μάλιστα δεν έχει γίνει ούτε μία ουσιαστική μεταρρύθμιση, όταν η ανάπτυξη είναι απλά μία λέξη από το ελληνικό λεξικό κι όταν η ανεργία έχει ποσοστά πρώτου κόμματος.

Το κολοσσιαίο χρέος της χώρας που διογκώθηκε από το 127% του ΑΕΠ στο 267% του ΑΕΠ στα χρόνια των μνημονίων, δεν επιτρέπει καμία νότα αισιοδοξίας και χαλάρωσης.

Απαιτούνται πολλές και σκληρές θυσίες ακόμα κι όποιος το αποκρύπτει αυτό από το λαό, είναι ένοχος για κακούργημα.

Ευχαριστώ
Keywords
Τυχαία Θέματα