Μαϊμουδια του στουρναρα...

10:03 10/7/2013 - Πηγή: Fimotro
...Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟ Τ.Τ. ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ EURΟBANK ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΗΤΑ!
ΘΑ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΟ ΤΧΣ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Και επισήμως αναμένονται σήμερα οι αντιδράσεις των τριων συστημικών τραπεζών (Alpha, Πειραιώς, Εθνική) σχετικά με το απαράδεκτο στήσιμο του διαγωνισμού - παρωδία για το Τ.Τ., διαγωνισμό που πρώτο το Fimotro, έφερε στο...
φως
της δημοσιότητας για τον τρόπο που η Τρόικα έστησε τη διαδικασία μέσω του Στουρνάρα. Κωστόπουλος, Σάλλας και Τουρκολιάς εμφανίζονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι για τον τρόπο που στήθηκε ο διαγωνισμός-μαϊμού, εκτιμώντας ότι η αγορά είχε επενδύσει σε αυτή τη διαδικασία ελπίζοντας ότι οι καλύτερη προσφορά θα ήταν αυτή που θα είχε προκριθεί. Η Διευθύνουσα Σύμβουλος δεν κάνει πίσω και αύριο, εάν δεν αλλάξει η απόφαση του Γενικού Συμβουλίου θα παραιτηθεί, τα μέλη του ΤΧΣ θα αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα με τη Δικαιοσύνη για βαρύτατα κακουργήματα όπως η απιστία κατά του Δημοσίου και οι επιχειρηματίες έχουν πάθει την πλάκα τους με το στήσιμο του διαγωνισμού, καθώς η προσφορά της Eurobank είναι η χειρότερη, συμπεριλαμβάνει μόνο μετοχές και δεν είναι τίποτε άλλο από μια προσπάθεια να διασωθεί από το ενδεχόμενο εκκαθάρισης.
Κάτι τέτοια βλέπουν οι ξένοι και γελάνε μαζί μας. Και πως να μην γελάνε με τέτοιους γελοίους διαγωνισμούς που πετάνε έξω τις υγιείς τράπεζες για να διασώσουν την Eurobank με μια δημόσια τράπεζα που έχει τις τριπλάσιες καταθέσεις. Η ώρα του εισαγγελέα πλησιάζει.
Θα επανέλθουμε
Keywords
Τυχαία Θέματα