Μυστικοσυμβουλοι του υπουργου "μπλοκαρουν" το ανοιγμα της ερτ!

11:28 18/2/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Χαοτική είναι η κατάσταση για το αν, και πότε θα ανοίξει η ΕΡΤ. Μυστικοσύμβουλοι που έχουν εγκατασταθεί στο Μαξίμου και άλλοι που μπαινοβγαίνουν, φορώντας μάσκες, «τρομοκρατούν» τον...
υπουργό επικρατείας και επιβάλλουν τις δικές τους θέσεις.
Τον έχουν πείσει, ότι αν ανοίξει η ΕΡΤ με ΚΥΑ και άμεσα, θα μαυρίσει και πάλι η ..οθόνη. Ο υπουργός μη γνωρίζοντας από τηλεόραση το πήρε
στα σοβαρά και πάει με νόμο να την ανοίξει. Τόσο ...μυαλό έχουν οι άνθρωποι. Αντί να τους πετάξει με τις κλωτσιές κάθεται και τους ακούει.
Υπουργέ, γουρούνι στο σακί σε συμβουλεύει. Η καθυστέρηση επαναλειτουργίας, μετράει αντίστροφα και εις βάρος της κυβέρνησης. Ό τρόπος να ανοίξει με νομοθετική ρύθμιση είναι χρονοβόρα, και χειρότερος και από αυτόν που έκλεισε. Το πάθημα όμως δεν έγινε μάθημα. Είναι ντροπή, όχι μόνο για τους αγώνες των απολυμένων της ΕΡΤ αλλά και για την ίδια την κυβέρνηση, το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ όσο παραμένει κλειστή.
Περισσότερα προβλήματα δημιουργεί το μόρφωμα της ΔΤ-ΝΕΡΙΤ παρά λύνει. Αυτό φάνηκε και από το φιάσκο της Πέμπτης με τις μεταφράσεις στο στούντιο την ασυνεννοησία και το μπάχαλο. Κάθε μέρα η διοίκηση του μορφώματος γίνεται και πιο προκλητική με αναθέσεις, συμβάσεις παραγωγών κάτω από το τραπέζι. Αποκορύφωμα σε μια από τις εταιρείες που έχει βάλει «λουκέτο» ο επιχειρηματίας, να δοθεί η οργάνωση της Eurovision σε άλλη εταιρεία του ομίλου του, ενώ έχει απλήρωτο τον κόσμο. Και πως θα εκπροσωπείται; Ως μόρφωμα ΝΕΡΙΤ η ως ΕΡΤ; Τα γνωρίζετε αυτά κ. υπουργέ; Έχετε ενημέρωση; Εκκαθάριση και αναδιοργάνωση σε λειτουργία όπως ακριβώς είχατε δεσμευτεί κ. Πρωθυπουργέ κ. υπουργέ.
Κρατήστε το λόγο της τιμής σας. Είναι διπλή ντροπή όταν μιλάτε σε μικρόφωνο της ΝΕΡΙΤ η μπαίνουν συνεργεία της από την πίσω πόρτα του Μαξίμου σαν κλέφτες, όταν εσείς οι ίδιοι δεν την αναγνωρίζετε. Άλλαξε κάτι; Κύριε Παπά και κύριε Βαρουφάκη υπογράφτε μια ΚΥΑ και ανοίξτε την ΕΡΤ. Με ΚΥΑ την έκλεισαν οι «βλαμμένοι», με ΚΥΑ πρέπει να την ανοίξουν οι γνωστικοί! Αφήστε τους νόμους για αργότερα.
Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες και συμφέροντα επ΄ωφελεία «φατριών» που θέλουν να ελέγχουν τον φορέα. Αν μείνετε στις απόψεις και συμβουλές από δυο-τρία «λιγούρια» που είναι δίπλα σας θα αποκαλύψουμε τι χρήματα έπαιρναν από την ΕΡΤ και πως εξυπηρετούσαν ιδιωτικά κανάλια η εργαζόντουσαν και είχαν πάρεργο την ΕΡΤ. Αυτούς έχετε για συνεργάτες; Αυτούς εμπιστεύεστε; Εάν δεν είναι έτσι και δεν φοβάστε; δώστε στη δημοσιότητα τα ονόματα των πανεπιστημιακών και άλλων ειδικών που ασχολούνται με την ΕΡΤ και την επαναλειτουργία της και όχι άσχετοι και μασκοφόροι τους οποίους εμείς έχουμε εντοπίσει. Με «φιμιμί» δεν γίνεται τηλεόραση κύριε υπουργέ!
Ο κ. πρωθυπουργός μιλώντας χθες στην Κ.Ο. για προτεραιότητα νομοσχεδίων που θα έρθουν στη βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, δεν ανέφερε τίποτα για ΕΡΤ, ενώ σε όλες τις προεκλογικές και μη ομιλίες ήταν σε άμεση προτεραιότητα.
Τι έγινε τώρα; γίναμε εξουσία και τα ξεχάσαμε όλα; Αύριο το πρωί υπογράψτε μια ΚΥΑ και δώστε ζωή στο Ραδιομέγαρο και την ΕΡΤ μέσα από την ενημέρωση και την ψυχαγωγία. Όσο η ΕΡΤ παραμένει κλειστή, παγιώνετε το μόρφωμα, και η κοινωνία γελάει υπουργέ!
Αν μείνετε σε μυστικοσυμβούλους που μπαινοβγαίνουν στο Μαξίμου, και σας δίνουν συμβουλές για το πώς θα ανοίξετε το φορέα και τι θα περιέχει ο νόμος; καλύτερα να την αφήσετε όπως είναι κύριε υπουργέ.
Αν και όπως βλέπω, μέχρι να φθάσει η χελώνα στο Ραδιομέγαρο από το Μαξίμου θα πάρει χρόνο, εάν δεν έχουμε και κάποιο ατύχημα κατά μήκος της διαδρομής. Άρα μάλλον τον επόμενο χρόνο θα φάμε τριφύλλι εάν ζήσουμε μέχρι το «Μάη».
Keywords
Τυχαία Θέματα