Νέο γκάλοπ: χωρίς αντίπαλο ο μητσοτάκης

20:04 19/4/2021 - Πηγή: Fimotro
Παρά τις δυσκολίες η ΝΔ διατηρεί τεράστια διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ (κάρτες)Δεν έχει μετρηθεί η αντίδραση Δένδια που έδωσε +2% στη ΝΔ

Αυτό που φαίνεται παντού στην κοινωνία αποτυπώνεται σε όλες τις αξιόπιστες δημοσκοπήσεις οι οποίες επιβεβαιώνουν ότι χωρίς σοβαρό πολιτικό αντίπαλο παίζει ο Κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ

παρά τις δυσκολίες και τις ανατροπές που έχει φέρει στην κοινωνία η πανδημία και ο κορονοϊός. Αυτό επιβεβαιώνει νέα δημοσκόπηση στην οποία δεν έχει καταγραφεί η αντίδραση του Ν. Δένδια στην Άγκυρα, μια αντίδραση που σύμφωνα με πληροφορίες έχει δώσει στις κυλιόμενες μετρήσεις που έχει παραγγείλει το Μαξίμου +2% στα ποσοστά της ΝΔ. Τις δημοσκοπήσεις αυτές τις έχει μάθει, σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Α. Τσίπρας και ψάχνει να δει τι πρέπει να αλλάξει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έτσι όπως εμφανίζεται δεν αποτελεί σοβαρό αντίπαλο για τη ΝΔ.

Στη δημοσκόπηση της Alco για το OPEN  η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ φτάνει το 13,6%. Συγκεκριμένα η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 37,4%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί στο 23,8. 5,9% για το ΚΙΝΑΛ, 5,6% για το ΚΚΕ, στο 4,2 η Ελληνική Λύση, στο 2,9% το ΜέΡΑ 25. Το ποσοστό των αναποφάσιστων φτάνει στο 13,7%. Στο ερώτημα για το ποιον εμπιστεύεστε περισσότερο ως πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 43%, ο «κανένας» 29%, ο Αλέξης Τσίπρας 23%.

«Ναι» στο άνοιγμα των μετακινήσεων ενόψει Πάσχα

Η δημοσκόπηση ασχολήθηκε και με τα θέματα του κορονοϊού, εστιάζοντας στα μέτρα της κυβέρνησης και τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί.

Για το αν επηρεάζονται οι αποφάσεις της επιτροπής των ειδικών από τις επιθυμίες της κυβέρνησης το 64% απάντησε «ναι», το 20% «όχι» και το υπόλοιπο ποσοστό «δεν ξέρω/δεν απαντώ».

Για το αν είναι ικανοποιημένοι από τα μέτρα της κυβέρνησης, το 51% απάντησε «όχι» και το 40% «ναι» και 9% «δεν ξέρω/δεν απαντώ».

Για το αν θα πρέπει να επιτραπούν οι μετακινήσεις μεταξύ των νομών το Πάσχα, το 62% απάντησε θετικά, σε αντίθεση με το 29% που είναι αρνητικό.

Όσο για το αν ήταν σωστό το άνοιγμα των σχολείων με τα self test, το 65% θεωρεί σωστή την απόφαση, ενώ το 24% λάθος.

Σε ανάλογη ερώτηση για το άνοιγμα των δραστηριοτήτων, όπως το λιανεμπόριο και οι διαδημοτικές μετακινήσεις, το 81% θεωρεί την απόφαση σωστή σε αντίθεση με το 12% που τη θεωρεί λανθασμένη.

The post Νέο γκάλοπ: Χωρίς αντίπαλο ο Μητσοτάκης appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα