Ο αρης απο το ραδιοφωνο του... συριζα επικρινει την εικονα της νδ

ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΛΙΑ Ο ΑΡΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ!
Το κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ "Στο Κόκκινο"(!) επέλεξε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, τον... οποίο αποδοκίμασαν άγρια οι
Αθηναίοι στις Δημοτικές εκλογές, για να επικρίνει τη ΝΔ. Ο αποτυχημένος Άρης Σπηλιωτόπουλος που
του έφυγαν όλοι οι Δημοτικοί σύμβουλοι επισήμανε ότι : "η ΝΔ είναι κατώτερη των περιστάσεων και σίγουρα κατώτερη της ιστορίας της ΝΔ η εικόνα που σήμερα παρουσιάζει. Μια εικόνα, η οποία απέχει πολύ από έναν έντονο διάλογο, που θα μπορούσε κανείς να τον δεχθεί στα πλαίσια μιας ανοιχτής και δημοκρατικής αντιπαράθεσης για την ανάδειξη νέου αρχηγού. Εδώ τα όσα συμβαίνουν δεν έχουν να κάνουν με την πολιτική ουσία και το περιεχόμενο ούτε καν με πολιτικά επιχειρήματα".
Και κατέληξε : "Έχουν να κάνουν με διαλόγους καφενείου, με εκτόξευση κατηγοριών, με ένα κλίμα που μόνο νοσηρό θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει και σίγουρα ένα κλίμα, το οποίο ντροπιάζει τη ΝΔ, ντροπιάζει την ιστορία της και ντροπιάζει όσους πάλεψαν, πίστεψαν και λειτούργησαν στο πλαίσιο αυτής".
Σ.Σ. Fimotro : Δεν κοιτάζει τα δικά του χάλια ο Αρούλης που κυριολεκτικά ντρόπιασε τη ΝΔ με την εκλογική του παρουσία στο Δήμο της Αθήνας! Εδώ δεν μπόρεσε να κρατήσει τους Δημοτικούς του συμβούλους που ανεξαρτητοποιήθηκαν λόγω της ανυπαρξίας του, έχει και άποψη για τη ΝΔ;
Keywords
Τυχαία Θέματα