Ο πολακης παρεμβαινει ωμα στο κεελπνο ζητωντας να διορισει το δικο του δ.ς.!

08:22 28/4/2016 - Πηγή: Fimotro
ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ
Σε μια νέα πρωτοφανή κίνηση προχώρησε ο Πολάκης του υπουργείου Υγείας. Επειδή τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ τον αγνόησαν αρνούμενα να συμπράξουν στις...
παράνομες ενέργειες του αναπληρωτή, χθες το βράδυ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ζήτησε με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο...Facebook
τις παραιτήσεις όλων των μελών του Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ! Μετά την ωμή παρέμβασή του στη διαδικασία του διαγωνισμού για τον διορισμό γιατρών και νοσηλευτών στις ΜΕΘ, ο Πολάκης προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αλλάξει το Δ.Σ. ενός Δ.Σ. στο οποίο προεδρεύει ο Π. Γιαννόπουλος, ο οποίος έχει προταθεί και διοριστεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!
Ο ίδιος ο Πολάκης παραδέχεται στην ανάρτησή του στο Facebook ότι η πρόθεσή του είναι να τοποθετήσει στο ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ νέα μέλη, τα οποία προφανώς θα ελέγχονται από τον ίδιο. Ωστόσο, τα υφιστάμενα μέλη του ΔΣ, που ορίστηκαν προ μηνών από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, έχουν τριετή θητεία.
Αξίζει να επισημανθεί ότι το ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ συνεδρίασε το πρωί της Τρίτης με σκοπό να αποφασίσει τη ματαίωση του διαγωνισμού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι παρεμβάσεις και οι πιέσεις του αναπληρωτή προς τα μέλη του ΔΣ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ήταν τέτοιες που δεν επέτρεψαν τη λήψη απόφασης. Νέα συνεδρίαση του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 6 Μαΐου.
Keywords
Τυχαία Θέματα