Ο ρουσοπουλος επεισε τον καραμανλη οτι ηταν λαθος να στηριξει μεϊμαρακη

ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΤΖΙΤΖΙ" ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...
Το Fimotro απο την αρχή είχε σχολιάσει αρνητικά την στάση του Κ. Καραμανλή να ταχθεί στο πλευρό του 64χρονου Μεϊμαράκη, ενώ θα έπρεπε να παίξει τον ρόλο του ουδέτερου εγγυητή της κεντροδεξιάς ενότητας. Όπως το Fimotro,
πρώτο είχε...
αποκαλύψει την αλλαγή στάσης και συμπεριφοράς στην συνέχεια του Κ. Καραμανλή ο οποίος κατάλαβε ότι δεν κάνει στον εαυτό του να εμφανίζεται ως παροπλισμένος βαρόνος που πατρονάρει μια καμμένη υποψηφιότητα όπως αυτή του Β. Μεϊμαράκη.
Αυτό που δεν είχαμε αποκαλύψει και θα το κάνουμε τώρα είναι ότι ο πρώτος από το περιβάλλον του Καραμανλή που είχε από την αρχή δει ότι το ρεύμα της κοινωνίας είναι σαρωτικό υπέρ του Τζιτζικώστα και προσπαθούσε να διασώσει τον Καραμανλή ήταν ο Θ. Ρουσόπουλος.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρώην υπουργός, ενώ οι συνομιλητές του Καραμανλή έβγαιναν ο ένας μετά τον άλλον υπέρ του Μεϊμαράκη, ο Ρουσόπουλος σε τετ α τετ που είχαν πριν από περίπου 15 ημέρες στο πολιτικό γραφείο του πρ. πρωθυπουργού, εφιστούσε την προσοχή στον Καραμανλή ότι στην περίπτωση που χάσει ο Μεϊμαράκης θα εκτεθεί άγρια στον κόσμο της ΝΔ και απο εφεδρεία θα μετατραπεί σε βαρίδι για την παράταξη και το κόμμα του ειδικότερα.
Από τότε και μετά ο Καραμανλής άρχισε και ο ίδιος να διαπιστώνει ότι αυτά που του έλεγε ο Ρουσόπουλος απηχούσαν πραγματικά τις τάσεις της κοινωνίας. Έβλεπε και ο ίδιος δηλαδή από στελέχη, ψηφοφόρους και απλούς πολίτες ότι ο Μεϊμαράκης δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κερδίσει τον Τζιτζικώστα. Έτσι η στροφή του Καραμανλή έγινε με τρόπο χωρίς να φανεί ότι αφήνει ξεκρέμαστο τον Β. Μεϊμαράκη. Αυτό είναι το πραγματικό ρεπορτάζ για την σημερινή ουδετερότητα του πρώην πρωθυπουργού...
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα