Πασχαλιατικος εκβιασμος στον sport-fm...

23:07 25/4/2013 - Πηγή: Fimotro
EMAIL ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Γράφει ένας "Σκλάβος που μπορεί να πει περισσότερα"
Αγαπητό Fimotro,
Φαίνεται ότι κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα οι εργαζόμενοι του sport-fm είναι καταδικασμένοι να κάνουν μαύρες γιορτές. Η διοίκηση του κάποτε μεγάλου αθλητικού ραδιοσταθμού συνεχίζει να τρομοκρατεί να εκβιάζει και να μειώνει ετσιθελικά τους μισθούς των εργαζομένων, αδιαφορώντας...
ακόμα και για τις γιορτές.
Η καθυστέρηση στη μισθοδοσία έχει φτάσει πλέον στους ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ - Καλά διαβάσατε ο sport-fm ΧΡΩΣΤΑΕΙ 4 ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ στον κόσμο που εργάζεται μέρα-νύχτα για να τον έχει στην 1η θέση.....

Οι καθημερινές συζητήσεις των εργαζόμενων αφορούν τα πόσα ενοίκια χρωστάει ο καθένας τους, που μπορούν να κάνουν τράκα τσιγάρα και κυρίως το πότε θα πληρωθούν κάποιο έναντι (μισό μισθό).

Αντί λοιπόν η διοίκηση να βάλει το χέρι στην βαθιά και γεμάτη τσέπη και να πληρώσει με λίγα ψίχουλα τους εργαζόμενους, τους καλεί σε υπογραφή ΝΕΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ. με μείωση που θα κυμαίνεται από 15% και πάνω. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΙΩΣΗ που τους επιβάλλεται μέσα σε 1,5 χρόνο.

Η μοίρα όποιου ΔΕΝ υπογράψει είναι η γνωστή που είχαν και οι δεκάδες !!! εργαζόμενοι της διαλυμένης Sportday. ΑΠΟΛΥΣΗ.

Σε ένα ΜΜΕ στο οποίο ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και λοιπές άχρηστες δυνάμεις ΔΕΝ μπορούν να επέμβουν, οι κύριοι Χρ_ Σωτηρακό___ και Γιώ__ Δήμα__ που κάνουν το γενικό κουμάντο, βοηθούμενοι από γνωστό αρχιαπατεώνα αρχιλογιστή που έχει θητεία στο πλευρό των Αλαφουζαίων, ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ στυγνά τους πεινασμένους πλέον εργαζόμενους θέλοντας να τους φτάσουν είτε στα 600 ευρώ το μήνα είτε στην παραίτηση.

Πρόσφατα, ο μεγαλοδημοσιογράφος διοικητής, απέλυσε δύο κοπέλες απ'το δυναμικό του σταθμού με το πρόσχημα των περικοπών. Οι κοπέλες αυτές βέβαια δεν έχασαν και πολλά αφού έπαιρναν μόνο 150 ευρώ τον μήνα - όταν τα έπαιρναν. Σοβαρή περικοπή!
Εχασαν όμως 1-2 χρόνια από τη ζωη΄τους, δουλεύοντας για λογαριασμό τέτοιων λαμογιών...
Η μία κοπέλα εκφωνούσε καθημερινά ραδιοφωνικά δελτία (όνομα Βάσια Σ.) και η άλλη δελτία βίντεο (όνομα Ηρώ Κ.).
Σε αυτές ξέσπασε τη μαγκιά του ο μεγαλοδημοσιογράφος !!!

Βέβαια στις μειώσεις και τους συνεχείς εξευτελισμούς που δέχονται οι εργαζόμενοι δεν ξέρω αν περιλαμβάνονται δύο άλλες κοπέλες του sport-fm οι οποιες έχουν αρκετή "προστασία" από τους δύο μεγαλομετόχους. Δεν ξέρω αλλά υποπτεύομαι.
Το ίδιο ίσως και να ισχύει για κάποιους που η διοίκηση έχει βάλει σε μισθολόγιο, εξυπηρετώντας φιλίες, υποχρεώσεις και δημιουργώντας ρουφιάνους και ένα ατελείωτο στόλο αργόσχολων που δεν έχουν δουλειά να προσφέρουν...

Η συζήτηση για το πως έφτασε ο κραταιός sport-fm σε αυτό το εξευτελιστικό σημείο μπορεί να είναι τεράστια. Εν ψυχρώ κατάχρηση χρημάτων από προηγούμενα αφεντικά, ατελείωτες απατεωνιές με διαφημιστικές έτσι ώστε τα έσοδα να πηγαίνουν σε τσέπες, μεγαλομανια διοικούντων, καζίνο (!), μπουζούκια, ασταμάτητα ταξιδάκια στο εξωτερικό, τζιπάκια κλπ κλπ κλπ την ώρα που οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι δουλεύουν με σπασμένους υπολογιστές, χαλασμένα μικρόφωνα, με με το κινητό τους και άλλα ατομικά έξοδα !!!

Αυτό το Πάσχα, ο Σωτηρακό___ θα κάνει τα ταξιδάκια του ανα την Ευρώπη και θα πίνει στην υγεία του κορόιδου που δουλεύει στα προσωπικά του σαιτ. Δωρεάν φυσικά διότι ο "μεγάλος" δεν έχει λεφτά να δώσει.
Αυτό το Πάσχα, ο ρουφιάνος αρχιλογιστής θα τα τσούζει σε κάποιο βλαχοχώρι και ο άλλος μεγαλομέτοχος θα διασκεδάζει κάπου αλλού.

Αυτό το Πάσχα, οι εργαζόμενοι του sport-fm θα περάσουν άσχημα, ίσως δουλεύοντας για τους "αφέντες" τους, βάζοντας πλάτη για να σωθεί ο σταθμός που έφτιαξαν αυτοί αλλά ΔΕΝ κατέστρεψαν αυτοί.
Keywords
Τυχαία Θέματα