Πεστα χρυσοστομε μουρουτη

21:08 16/6/2013 - Πηγή: Fimotro

Γράφει ο (καρα)δεξιός
Αγαπητό Fimotro,
O διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης τα βάζει με τους συνδικαλιστές του κλάδου, λέγοντας πως ο πανικός τους είναι προφανής, τώρα που ο εισαγγελέας ακουμπά τα...
προνόμια των εκλεκτών συναδέλφων τους.
Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η σκληρή ανακοίνωση της ΝΔ στην οποία κατηγορεί ως καθοδηγούμενους τους συνδικαλιστές δημοσιογράφους, οι οποίοι αναφέρεται επιβάλλουν τη φίμωση
τώρα που ο Εισαγγελέας ακουμπάει και τους ίδιους στο «μαγαζί» τους, το οποίο δυστυχώς πληρώνει ο ελληνικός λαός.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση να συνεχίσουν μέχρι το πρωί της Τρίτης την απεργία στα ηλεκτρονικά και έντυπα δημόσια και ιδιωτικά ΜΜΕ, στην οποία κατέληξαν τα μέλη του Διασωματειακού Συμβουλίου των συνεργαζόμενων Ενώσεων στον χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ που συνεδρίασαν την Πέμπτη στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

«Η ανακοίνωση των καθοδηγούμενων συνδικαλιστών δημοσιογράφων, είναι δείγμα του πανικού τους, τώρα που αμφισβητούνται τα προνόμια κάποιων εκλεκτών τους. Ενα είναι βέβαιο, ότι επιβάλλουν τη φίμωση τώρα που ο Εισαγγελέας ακουμπάει και τους ίδιους στο "μαγαζί" τους, το οποίο δυστυχώς πληρώνει ο ελληνικός λαός. Είναι προφανές ότι είμαστε απέναντί τους, αλλά δίπλα στους "φιμωμένους" από τη συνδικαλιστική τους ηγεσία εργαζόμενους στα ΜΜΕ».

Ο κ. Μουρούτης γράφει χαρακτηριστικά:

«Είναι τεράστια τιμή για τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να είναι απέναντί του η συντεχνία των συνδικαλιστών "δημοσιογράφων" που συνεδρίασαν απόψε παρουσία των κ.κ. Στρατούλη και Λαφαζάνη. Προφανής ο πανικός τους, τώρα που ο εισαγγελέας ακουμπά τα προνόμια των εκλεκτών συναδέλφων τους.

Φαντάζομαι ότι οι φίλοι δημοσιογράφοι που μας διαβάζουν, συμφωνούν με το ήθος και εκφράζονται απόλυτα από τα επιχειρήματα της συνδικαλιστικής τους ηγεσίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα