Ποιες ειναι οι θεσεις του τζιτζικωστα στην σημερινη συνεδριαση της κεφε

ΙΔΙΕΣ ΚΑΛΠΕΣ ΜΕ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2 ΕΥΡΩ
Εν όψει της σημερινής συνεδρίασης της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και με βάση την ημερήσια διάταξη, ο υποψήφιος για την προεδρία του...
κόμματος Απόστολος Τζιτζικώστας καταθέτει τις ακόλουθες θέσεις:
1. Εκλογικά κέντρα, εκλογικά τμήματα, τερματικά σε Ελλάδα και εξωτερικό: Ο αριθμός των εκλογικών κέντρων, εκλογικών τμημάτων και τερματικών να είναι ο ίδιος με τις εσωκομματικές εκλογές
του 2009. Το ίδιο να ισχύσει και για τον αριθμό των τερματικών. Ο όποιος εξορθολογισμός σχετικά με τα τερματικά να γίνει στη βάση των τεχνικών και λοιπών προδιαγραφών που θα συμφωνηθούν με την ανάδοχο εταιρεία για την υποστήριξη της εκλογικής διαδικασίας.
2. Τοποθεσία εκλογικών κέντρων: Προτείνεται τα εκλογικά κέντρα να στηθούν, όπως και το 2009, σε δημόσιους χώρους που έχουν και την κατάλληλη υποδομή και διευκολύνουν την εύκολη πρόσβαση σε αυτά, ώστε να πετύχουμε τη μέγιστη δυνατή προσέλευση.
3. Αντίτιμο για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία: Προτείνεται το αντίτιμο συμμετοχής να είναι 2 ευρώ για όλα τα μέλη μας, με απαλλαγή μόνο για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (ΑΜΕΑ, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι).
Keywords
Τυχαία Θέματα