Πυροβολημενο ν/ς με ενα βλημα στον κροταφο της... ερτ στη βουλη! (βιντεο)

13:20 2/4/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Σε νέες περιπέτειες μπαίνει η ΕΡΤ μετά την κατάθεση του πυροβολημένου ν/σ στη βουλή με ένα βλήμα στον κρόταφο!!! Προσπάθησα αρκετές ώρες μέσα στη νύχτα διαβαζοντάς το, να βρω...
κάτι θετικό στην αντιγραφή του μορφώματος της ΝΕΡΙΤ, που είχαν την «τιμή» να υπογράφουν 12 υπουργοί της κυβέρνησης. Βρήκα ένα! Ότι η ΝΕΡΙΤ μετονομάζεται προσωρινά σε (ΝΕΡΙΤΕΡΤ και
αργότερα σε ΕΡΤ!!!). Αμέσως μου ήρθαν στο μυαλό του λόγια του Μ. Χρυσοχοίδη όταν τον ρώτησαν αν είχε διαβάσει το μνημόνιο και απάντησε αρνητικά.

Διαβάζοντας και την εισηγητική έκθεση του ν/σ που υπογράφουν και οι 12 υπουργοί(τον έναν μάλιστα τον είχαν ξεχάσει και τον προσθέσανε χειρόγραφα) ένιωσα ντροπή! Όπως έχω γράψει και άλλες φορές οι άνθρωποι που το αντέγραφαν δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο. Δεν γνωρίζω τι αλλαγές παρεμβάσεις και βελτιώσεις μπορούν να γίνουν σε ένα ετοιμόρροπο κτήριο. Ότι και να γίνει δεν θα πάψει να φέρει τη σφραγίδα των Μηρυκαστικών ζώων!

Αν διαβάσει κανείς την έκθεση του γενικού λογιστηρίου του κράτους για το ν/σ που μιλάει για 30 εκατ. μισθοδοσία και η εισηγητική έκθεση του υπουργού για 60 εκατ. και στην ειδική έκθεση Βαρουφάκη-Παππά για 30 εκατ που θα....καταλαβαίνετε την προχειρότητα. Το ΓΛΚ με απόλυτη σαφήνεια αφού δεν γνωρίζει πως μπορεί να λειτουργήσει οικονομικά ένα νέο μόρφωμα τύπου ΝΕΡΙΤ όπως γράφει, σημειώνει σε όλα τα ερωτήματα για δαπάνες με τις λέξεις: ενδεχόμενες δαπάνες!!!

Το πυροβολημένο ν/σ μέσα σε όλα αυτά, κάνει και ένα τραγικό-τραγικότατο λάθος. Στέλνει όλους τους απολυμένους στο πουθενά!!! Διότι όσοι περάσουν την πόρτα του ραδιομεγάρου κ. Παππά με ποιο καθεστώς θα περάσουν την πόρτα και σε ποια υπηρεσία θα πάνε; Από ποιόν κανονισμό του νέου μορφώματος προβλέπεται; Τρελαθήκατε όλοι;

Στελέχη της ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ που ασχολούνται με θέματα διοίκησης και γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλον τη λειτουργία του φορέα «γελάνε» με τα όσα βλέπουν να έρχονται με το νέο κατασκεύασμα. Τα δικαστήρια θα έχουν πολύ δουλειά. Και μάλιστα άρχισαν πολύ νωρίς.

Η απόφαση του Πρωτοδικείου προσωρινά εκτελεστή για την επιστροφή των 198 απολυμένων, σε αντίθεση με το ΣτΕ, που έβγαλε μια πολιτική απόφαση νομιμοποιώντας το μαύρο, σας βάζει σε νέες περιπέτειες, και θα πέσει το κλάμα της αρκούδας!!! Εάν δεν την εφαρμόσετε άμεσα θα πληρώνετε 18.000 ευρώ την ημέρα. Στο πυροβολημένο ν/σ προς ψήφιση με όσους προσφύγουν στα δικαστήρια τι θα κάνετε;

Σε όλα αυτά τα παιδιά που κέρδισαν την πρώτη μάχη και τους αγωνιστές της ΕΡΤ που σας έστειλαν στη βουλή, είναι αφιερωμένο το ασπρόμαυρο βιντεο με εικόνες που μοντάρισαν οι ίδιοι από την εισβολή των ΜΑΤ και τους αγώνες τους, για μια ανοιχτή ΕΡΤ με συμπαραστάτες όλους εσάς που ξεχάσατε όρκους και υποσχέσεις.

Το σημερινό είναι αφιερωμένο εξαιρετικά στο Μαξίμου τους «φιμιμίδες» και τους αντιγραφείς πνευματικών δικαιωμάτων της ΝΔ. Δείτε το Video εδώ:

Εμείς θα επανέλθουμε.
Keywords
Αναζητήσεις
πυροβολημένο νομοσχέδιο
Τυχαία Θέματα