Βαγγελη μειμαρακη: αφουγκρασου τη βαρια ανασα και φωνη του λαου!

11:25 16/9/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Αγαπητέ κύριε πρόεδρε,
Λίγες μέρες απομένουν πριν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη του αγώνα την ερχόμενη Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου και αναδείξει το νικητή! Οι ανατροπές σε έναν αγώνα γίνονται την...
τελευταία στιγμή! Στο χέρι σου είναι να ανατρέψεις τα προγνωστικά, και να ρίξεις στο καναβάτσο τον αντιπαλό σου.

«Για να μιλήσεις στον κόσμο και στις καρδιές τους, χρησιμοποιήστε τα αυτιά σας», είχε πει ο Αμερικανός πρόεδρος Woodrow Wilson.

Στο μικρό χρονικό διάστημα που απομένει, άνοιξε
τα΄αυτιά και την καρδιά σου και γίνε φάρος και ελπίδα που προσδοκά ένας ολόκληρος λαός. Πες την αλήθεια, απλά, σταράτα και κατανοητά, με τη δική σου απλή λαϊκή γλώσσα. Μίλα στον Έλληνα και την Ελληνίδα, άγγιξε της ψυχές τους.

Κύριε πρόεδρε,
Στο νέο που επικαλούνται οι αντίπαλοι, αντιτάξτε τον πατριωτισμό, τον ηρωισμό, το όραμα και την ελπίδα, ακόμα και μέσα από ένα νέο ιδεολογικοπολιτικό ρομαντισμό σε ένα κάλεσμα των Ελλήνων για μια εθνική συμφιλίωση για να χτίσουμε τη νέα Ελλάδα!

Ριζικές αλλαγές και μεταλλάξεις, στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου με σκοπό την διατήρηση της νομής της εξουσίας ενός «καθεστώτος» δεν μπορούν να συμβούν όταν οι πολίτες περιφρουρούν με πάθος τις ελευθερίες τους. Στην εποχή όμως της επικοινωνίας-στιγμιαία ή μη-ο πολίτης έχει περιοριστεί σε μια νέα «δουλεία».

Τον κρατούν απασχολημένο με την αγωνία της επιβίωσης και της παραπληροφόρησης. Στη σημερινή κοινωνία ο δήθεν νεορεαλισμός που βιώνουμε και κυριαρχεί, παρήγαγε μια νέα γενιά «εξουσιαστών» που κυριαρχούν σε όλες τις σφαίρες της δημόσιας ζωής. Πολιτική, Οικονομία, Επιχειρήσεις, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Αυτή η βίαιη μετάλλαξη της Ελληνικής κοινωνίας-και παγκόσμια- και την επιρροή των «εξουσιαστών» θέλει να αλλάξει ο Έλληνας που μέσα από θυμό, οργή και αγανάκτηση καλείται να προσέλθει στις κάλπες την Κυριακή.

Δώσε του λοιπόν την ελπίδα και το όραμα για μια νέα ΕΛΛΑΔΑ που γεννιέται μέσα από τις στάχτες. Μια Ελλάδα, που μπορεί και πρέπει να πάει ΜΠΡΟΣΤΑ!

Μέσα από:

-Κοινωνική Δικαιοσύνη
-Οικονομία της Αγοράς
-Πίστη στις Παραδόσεις του Έθνους
-Φιλία και Συνεργασία με Όλους τους Λαούς

Ένας φίλος και συναγωνιστής απ΄ τα παλιά!
Keywords
Τυχαία Θέματα