Βαρυ πενθος στην οικογενεια του 50χρονου που καηκε στο high speed...

15:18 24/3/2015 - Πηγή: Fimotro
Η ξαδέρφη του άτυχου Κοσμά Κοντόζη, του 50χρονου ηλεκτρολόγου που έχασε χθες το μεσημέρι ...
την ζωή του παλεύοντας με την φωτιά στο πλοίο High Speed 5, μιλάει στο protothema.gr.

Η κυρία Πόπη Πετροπούλου περιγράφει και εξηγεί τις συνθήκες τις οποίες αντιμετώπισε ο άτυχος ξάδερφος της, λίγο πριν το μοιραίο γεγονός που στοίχισε την ζωή του 50χρονου.

Το επιβατηγό πλοίο βρισκόταν για επισκευή στο Μώλο
Κερατσινίου ώστε να είναι έτοιμο για το επόμενο ταξίδι του στις αρχές του Απρίλιου. «Το καράβι θα έφευγε τον Απρίλιο, και εκείνος βρισκόταν εκεί ως υπεύθυνος ηλεκτρολόγος, αυτή ήταν η δουλειά του. Ένα συνεργείο έκανε εργασία στο καράβι, οξυγονοκόλληση, δεν τα ξέρω και καλά, είπαν ότι έγινε έκρηξη και πήρε φωτιά».

Με πολύ πόνο περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του γενναίου ηλεκτρολόγου στο πλοίο όπως φυσικά την ενημέρωσαν από το λιμενικό σώμα. «Ήταν ο μοναδικός που βρέθηκε στο σημείο και είχε πυροσβεστήρες πλάι του καθώς προσπάθησε να σβήσει την φωτιά, σύμφωνα με αυτά που μας είπε το λιμενικό. Ξέρω ότι μόλις το καράβι πιάνει φωτιά πρέπει όλοι να το εγκαταλείψουν, εκείνος όμως πάλεψε…» είπε.

Σύμφωνα με την ξαδέρφη του, ο Μάκης, έτσι όπως τον φώναζαν οι δικοί του, ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος, αθόρυβος και εργασιομανής ενώ πριν από τρεις μέρες είχε τα γενέθλιά του.

«Ο Κοσμάς ήταν ένα πλάσμα, ήσυχο, αθόρυβο και όλη του η ζωή ήταν η δουλειά του, πριν από τρεις μέρες είχε και γενέθλια. Ότι και να λέμε τώρα η ουσία είναι ότι το παιδί έφυγε και δεν ξαναγυρίζει», ανέφερε συγκινημένη για τον άδικο χαμό του ξαδέρφου της.
Keywords
Τυχαία Θέματα