Ζητανε φωτογραφιες... για να διορiσουν γενικους διευθυντες στη νεριτ!

11:27 25/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Έχουμε γράψει ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται στο τιμόνι της ΝΕΡΙΤ (ΕΡΤ) ανήκουν στη σφαίρα της ψυχιατρικής παρακολούθησης. Αυτό λοιπόν επιβεβαιώνεται σήμερα με υπογραφή...
του Δ/ντος συμβούλου κυρίου Προκοπάκη, που βάλει εναντίον του Φορτσάκη παρά τη βόμβα που έριξε περί πλήγματος και αναξιοπιστίας.

Έχουμε δηλαδή Προκοπάκηδες εναντίον Φορτσάκηδων. Η κατά την «Αλίκη» Βροντάκηδες και Φουρτουνάκηδες. Ο κ. Προκοπάκης, τι ζητάει ο αθεόφωβος!!! Βέβαια κατόπιν-πιθανό-εντολών να προσλάβει 4 γενικούς διευθυντές για τη ΝΕΡΙΤ, μέσα σε 4 (εργάσιμες)μέρες,
των οποίων την επιλογή θα κάνει ο Προκοπάκης με έναν τεχνικό σύμβουλο, και θα τους κάνει συμβάσεις 3ετούς διάρκειας!!!

Μάλιστα το βιογραφικό πρέπει να συνοδεύεται και από φωτογραφία. Εάν κάποια υποψήφια δεν έχει μεγάλο στήθος η χείλη... δεν θα την προσλάβετε; Ρε «καλόπαιδα..» για γενικούς ψάχνετε η να κάνετε διαγωνισμό καλλιστείων; Δεν διευκρινίζεται, αν θέλετε μόνο γυναίκες!!! Μήπως ψάχνετε κάτι.... άλλο; Κύριε Φορτσάκη οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι. Διαβάστε την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η ΝΕΡΙΤ Α.Ε. απευθύνει ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση τεσσάρων θέσεων Γενικών Διευθυντών και συγκεκριμένα:
Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (Διαχείρισης),
Περιεχομένου,
Ανάπτυξης και Τεχνολογίας
Περιφερειακού και Τοπικού Περιεχομένου με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά βιογραφικό σημείωμα με φωτογραφία τους στη διεύθυνση cv@nerit.gr, με την ένδειξη «Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη θέση Γενικού Διευθυντή», το αργότερο μέχρι την Κυριακή 2 Μαρτίου 2014 και ώρα 22:00.

Η επιλογή θα πραγματοποιηθεί από τον Πρόεδρο του ΔΣ - Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΝΕΡΙΤ με την υποστήριξη τεχνικού συμβούλου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον νόμο. Οι Γενικοί Διευθυντές θα προσληφθούν με Σύμβαση Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) τριετούς διάρκειας, η οποία μπορεί να ανανεώνεται με απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας.
Keywords
Τυχαία Θέματα