Facebook: Ήρθε το νέο emoji για την περίοδο της πανδημίας

Facebook: To νέο emoji πλατφόρμας είναι το «care» και ήδη έχει αρχίσει να εμφανίζεται τόσο σε facebook όσο και στο messenger. Με αυτό το emoji θα μπορείτε να δείχνετε ότι νοιάζεστε και θα μπορείτε να δείχνετε την υποστήριξη σας, κάτι πολύ σημαντικό αυτή την περίοδο του κορονοϊού. Τη συγκεκριμένη «αντίδραση» θα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε posts, σχόλια, εικόνες, videos και άλλο περιεχόμενο.

Το

πρόσωπο που κρατάει μια καρδιά θα το βρείτε στο στην εφαρμογή του Facebook, ενώ η νέα παλλόμενη μωβ καρδιά στα reactions του Messenger μπορεί να αντικαταστήσει την παλιά κόκκινη. Για να την ενεργοποιήσετε, κρατήστε το reaction καρδιάς πατημένο.

Τι είναι τα Emojis

Τα Emojis είναι μικρά εικονίδια και εικόνες που έχουν δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας το Unicode Standard. Χρησιμοποιούνται σε γραπτά μηνύματα, ιστοσελίδες και ως μέρος μιας διαφορετικής ψηφιακής επικοινωνίας.

Η λέξη “emoji” προέρχεται από την ιαπωνική e (“εικόνα”) και από το moji (文字”χαρακτήρας”).

Τα Emojis μπορούν να πάρουν τη μορφή των γνωστών κίτρινων smileys (φατσούλες) ή κοινών αντικειμένων όπως ο καιρός, τα τρόφιμα, τα ζώα κλπ και χρησιμοποιούνται στον υπολογιστή και στις συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Facebook, Ήρθε,Facebook, irthe