Μπόρις Τζόνσον – έγινε πατέρας: Η ταραχώδης ζωή του- Δυο γάμοι ένας αρραβώνας, οι απιστίες και τα εξώγαμα [pics]

Μπόρις Τζόνσον – Έγινε πατέρας: Πατέρας για έκτη φορά έγινε ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, με την σύντροφό του Κάρι Σίμοντς, κάτι που μπορεί για την αρραβωνιαστικιά του να είναι πρωτόγνωρο αφού είναι το πρώτο της παιδί κάτι που δεν ισχύει, για τον ίδιο. Ο Βρετανός πρωθυπουργός το ξέρει μάλλον καλά το «σπορ», αφού δεν έπαψε ποτέ να απασχολεί τον Τύπο με την ερωτική του ζωή και τις εκάστοτε εξωσυζυγικές σχέσεις, ακόμα και μέχρι πέρσι όταν ένας γείτονας του στο διαμέρισμα που διέμενε τότε ο 56χρονος πολιτικός με την 32χρονη τωρινή του σύντροφό και μητέρα του παιδιού του, στο ανατολικό

Λονδίνο, αναγκάστηκε να καλέσει την αστυνομία, αφού άκουσε το ζευγάρι να καβγαδίζει έντονα.

Η εξωσυζυγική σχέση του Μπόρις Τζόνσον με την Σίμοντς αποκαλύφθηκε πριν περίπου δυο χρόνια όταν η δεύτερη σύζυγός του Μαρίνα Χουίλερ με την οποία ο «Μπότζο» έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, αποφάσισε μετά από πολλά χρόνια υπομονής με τις απιστίες του συζύγου της, να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Η τωρινή αρραβωνιαστικιά του Κάρι Σίμοντς

Αλλά και ο πρώτος του γάμος έληξε όταν επίσης αποκαλύφθηκε πως είχε εξωσυζυγικές σχέσεις με την … δεύτερη του σύζυγο Μαρίνα Γουίλερ.  Η πρώτη του σύζυγος,  ήταν Αλέγκρα Μόστιν Όουεν, την οποία γνώρισε όταν ήταν και οι δύο φοιτητές στην Οξφόρδη. Η Αλέγκρα περιγράφεται ως μια εντυπωσιακή ζωντανή γυναίκα, γεμάτη ενέργεια. Ο χωρισμός ωστόσο ήρθε το 1993.

Η πρώτη του σύζυγος Αλέγκρα Μόστιν Όουεν όταν ήταν στο πανεπιστήμιο

Με τη δεύτερη γυναίκα του την Μαρίνα Γουίλερ, με την οποία χώρισε το 2018 , έχουν αποκτήσει 4 παιδιά: την 26χρονη Λάρα Λετίς, τον 24χρονο Μίλο Άρθουρ, την 22χρονη Κάσια Πίτσις και τον 20χρονο Θίοντορ Απόλο.

H κόρη του Λάρα που είναι πέντε χρόνια μικρότερη από την τωρινή του αρραβωνιαστικιά και μητέρα του παιδιού του

Οι εξωσυζυγικές σχέσεις του Μπόρις Τζόνσον

Το 2004 είδε το φως της δημοσιότητας η επί τέσσερα χρόνια εξωσυζυγική σχέση του Τζόνσον με την δημοσιογράφο και συγγραφέα Πετρονέλα Γουάιτ, κόρη του Εργατικού λόρδου Γουάιτ. Αργότερα, η ίδια αποκάλυψε πως κατά την διάρκεια της σχέσης της με τον Τζόνσον είχε μια αποβολή και έκανε μια έκτρωση. Ο Μπόρις Τζόνσον αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την αρχηγία των Τόρις για την σχέση του αυτή.

Ο άτακτος Τζόνσον όμως που δεν «ιδρώνει το αυτί του», το 2006 σύμφωνα με δημοσιεύματα έκανε σχέση με την δημοσιογράφο Άννα Φαζακέρλεϊ. Η σύζυγός του τον έδιωξε από το σπίτι για να τον δεχθεί πίσω στη συνέχεια.

Ο άστατος Βρετανός πρωθυπουργός  λίγο καιρό μετά αποκτά και ένα πέμπτο παιδί, με τη σύμβουλο τέχνης Έλεν Μακιντάιρ. Ωστόσο αυτό το παιδί του Μπόρις Τζόνσον, η Στεφανί, βρίσκεται μακριά από τα φλας της δημοσιότητας χάρη στην μητέρα της και φημολογείται πως δεν έχει καθόλου σχέσεις με τον πατέρα της.

Η σύζυγός του Μαρίνα Χουίλερ που είναι κόρη του του ανταποκριτή του BBC σερ Τσάρλς Χουίλερ, ενώ τον είχε πάλι διώξει, κάνει την καρδιά της πέτρα και δέχεται πίσω τον άπιστο Τζόνσον.

Η δεύτερη σύζυγός του Μαρίνα Χουίλερ με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Τον Σεπτέμβριο του 2018, όμως ήρθαν στο φως δημοσιεύματα για την νέα του σχέση με την επικεφαλής επικοινωνιών Κάρι Σίμοντς, με το ζευγάρι πολύ σύντομα να μετακομίζει στο ίδιο σπίτι. Εκεί ήταν και η αρχή του τέλους αφού πλέον η Μαρίνα Χούλερ του ζητά διαζύγιο.

Να θυμίσουμε ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός ανάρρωσε προ ημερών από τον κορονοϊό, αφού χρειάστηκε νοσηλεία μίας εβδομάδας, τρεις ημέρες εκ της οποίας σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Η 32χρονη κα Σίμοντς είχε ανακοινώσει προ εβδομάδων ότι είχε τεθεί επίσης σε απομόνωση με συμπτώματα του Covid-19. Το μωράκι ωστόσο γεννήθηκε υγιέστατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα