Νάτσο Σκόκο: Γιατί θέλει να επιστρέψει στην ΑΕΚ [vid]

Νάτσο Σκόκο: Αναμφισβήτητα, ένας από τους παίκτες που έχουν αφήσει το σημάδι τους στο οπαδικό κοινό της ΑΕΚ, είναι ο Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντίνος άσος σε μία τριετία (2008-11) κατέγραψε 89 συμμετοχές και 26 γκολ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε γίνει από τους αγαπημένους της «κιτρινόμαυρης» εξέδρας.

Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι πως τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει μια σεναριολογία αναφορικά με την επιστροφή του στην ΑΕΚ.

Πόσω μάλλον με τις δηλώσεις που έκανε φρόντισε να «φουντώσει» τις φήμες.

Θυμίζουμε χαρακτηριστικά, ένα απόσπασμα από τις πρόσφατες δηλώσεις του:

«Έχω δει εικόνες από την κατασκευή του νέου γηπέδου και πραγματικά είναι πολύ όμορφο και θα είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο να μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι του. Φέρνω στο μυαλό μου την εικόνα των πιο παθιασμένων και καλύτερων οπαδών στην Ελλάδα, αυτών της ΑΕΚ, να δημιουργούν μια γιορτή σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Θα ήταν ένα όνειρο να μπορέσω να βρεθώ εκεί στο μέλλον», τόνισε αρχικά.

Όσο για το αν θα υπήρχε έστω και μια μικρή πιθανότητα να επέστρεφε στην ΑΕΚ για να έκλεινε την καριέρα του σε αυτήν, ο Σκόκο είναι λακωνικός:

«Πάντα το σκέφτομαι. Δεν αποκλείω την πιθανότητα μια μέρα να επιστρέψω».

Γιατί η επιστροφή του είναι πιο ευνοϊκή από ποτέ

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, ο Ιγνάσιο Νάτσο Σκόκο δεν θα έλεγε «όχι» στην προοπτική της Ένωσης. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως είναι 35 χρονών, προέρχεται από δύσκολη σεζόν με τραυματισμούς, τον «δένει» το συναίσθημα σε συνδυασμό με το πρεστίζ του νέου γηπέδου. Επομένως, όλα αυτά ίσως συντελέσουν τον ρόλο τους για επιστροφή.

Τι γράφουν στο εξωτερικό

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «tysports.com» τονίζει ότι για τον Νάτσο Σκόκο ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ ενόψει καλοκαιριού.

«Στη Νιούελς ονειρεύονται την επιστροφή του Σκόκο στην ομάδα. Μάλιστα, του προσφέρουν συμβόλαιο για 2 ή 3 χρόνια (κάτι που θέλει ο παίκτης, προκειμένου να ολοκληρώσει κατόπιν την καριέρα του). Επιπλέον, για τον Αργεντινό επιθετικό ενδιαφέρεται η Βραζιλιάνικη Ίντερ, η ΑΕΚ από την Ελλάδα και ομάδα από το ισπανικό πρωτάθλημα. Η επιθυμία του παίκτη είναι να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα του Ροζάριο κι αν πήγαινε ξανά στο εξωτερικό θα ήταν μόνο για έναν χρόνο. Ένα χρόνο επιπλέον θα ήταν και η απόφασή του αν τελικά συνεχίσει στη Ρίβερ».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νάτσο Σκόκο, ΑΕΚ [vid],natso skoko, aek [vid]