Παναθηναϊκός μπάσκετ: Ανατροπή με Βόβορα

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Στο θέμα του προπονητή του Παναθηναϊκού την προσεχή σεζόν αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός. Ο ρεπόρτερ επιβεβαίωσε μεν ότι ο Γιώργος Βόβορας βρίσκεται στο προσκήνιο, μιας και δεν υπάρχει ακόμη άλλη λύση, αλλά δεν έχει προαποφασιστεί ότι θα καθίσει στον «πράσινο» πάγκο, όπως είχε διαρρεύσει από τον αθλητικό Τύπο.

Επίσης, σημείωσε ότι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή θα πρέπει να αναμένονται

από τον Ιούνιο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα Κάτας, υπογραμμίζοντας ότι τα σχετικά σενάρια συνδέονται με τις συζητήσεις ανανέωσης συμβολαίου που κάνει ο Ισραηλινός με τη Χάποελ. Επομένως, μέχρι να τελειώσει η αγωνιστική σεζόν ή τέλος πάντων να παρθούν οριστικές αποφάσεις για την τρέχουσα σεζόν, δεν πρόκειται να υπάρξει οριστική απόφαση.

Μέσω αυτής της είδησης, μπορούμε να καταλάβουμε πως δεν έχει «κλειδώσει» του Βόβορα στον Παναθηναϊκό, αντιθέτως.

Η πρόσφατη δήλωση του Βόβορα

«Μιλάμε πάντα θεωρητικά. Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση. Εκκρεμούν άλλες κουβέντες για αυτή τη σεζόν. Κάθε προπονητής έχει στόχο να φτάσει στο υψηλότερο σημείο. Ο Παναθηναϊκός είναι στις κορυφαίες ομάδες και κάθε προπονητής θα ήθελε να είναι σε μια τέτοια ομάδα. Οι άνθρωποι του τριφυλλιού θα κρίνουν αν αξίζω. Είμαι 6 χρόνια στο σύλλογο ξέρουν την πορεία μου. Ο πρόεδρος της ομάδας θα πάρει την πιο σωστή απόφαση για την ομάδα»

Keywords
Τυχαία Θέματα