Charazay, η νέα σεζόν ξεκίνησε!

Πριν αρχίσω να γράφω τα δικά μου θα ήθελα να χαιρετήσω όλους όσους διαβάζουν το κειμενάκι μου. Ειμαι ο Sam μανατζερ και ιδιοκτήτης της ομάδας των αγριόχοιρων(wild boars) και παίζω αρκέτα χρόνια το διαδυκτικό παιχνίδι Charazay. Ποτέ δεν φαναταζόμουν όταν το βράδυ της 11ης Ιουνίου του 2008 ένας φίλος μου μου πρότινε να κάνω λογαρισμό σε αυτό το παιχνίδι οτι μέτα απο τέσσερα ολοόκληρα χρόνια θα είχα όρεξη και διάθεση να ασχολούμαι με το ίδιο παιχνίδι.

Δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω να πω την αλήθεια, απο

τα απίστευτα πειράγματα με τους φίλους μου στα μεταξύ μας παιχνίδια,απο την αγωνία για την κάθε προπόνηση ή απο τη χαρά που ένιωθα μετά απο κάθε μεγάλη νίκη; Αλλά ας πάρω τα πράγματα απο την αρχή,όταν ξεκίνησα να παίζω τα πράγματα δεν ήταν τόσο οργανωμένα και ας πούμε βολικά για τους νέους χρήστες όσο είναι τώρα.

Να είναι καλά οι φίλοι μου που με βοήθησαν να μάθω τα πρώτα μυστικά του παιχνιδιού και έτσι σιγά σιγά άρχισε το ταξίδι μου στο παιχνίδι! Κάθε αρχή και δύσκολη βέβαια αλλά μέσα απο κάθε δυσκολία ή αποτυχία η ομάδα μου και εγώ γινόμασταν καλύτεροι!

Η αγωνία για κάθε αγώνα και η χαρά ή η λύπη που ένιωθα και νιώθω ανάλογα με το αποτέλεσμα του κάθε αγώνα με έκαναν να δεθώ με αυτό το παιχνίδι όσο με κανένα αλλό παρόμοιο του.

Μεγάλο ρόλο στο να κολλήσω τόσο με το παιχνίδι αυτο είναι το γεγονός πως λατρεύω το μπάσκετ σαν άθλημα και φυσικά οι συζητήσεις που γίνονται στα διάφορα φόρουμ του παιχνίδιου αλλα και οι άνθρωποι που γνωρίζεις απο κοντά μέσω των διαφόρων συναντίσεων που γίνονται.

Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα,όπως και το έχω κάνει ήδη αρκετές φορές, σε όποιον αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια να δοκιμάσει το Charazay και να γίνει μέλος της παρέας μας!

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα