Ανάλυση Πέμπτης (Ευρωλίγκα)

ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ετοιμος για το διπλό ο Ολυμπιακός και μπορεί να καλύψει και το -7 και να μας κάνει και το διπλό ειδικά αν σκεφτούμε ότι κερδίζει με 18π μ.ο εδώ και ένα μήνα σε πιο δύσκολες έδρες! Η κροατική Τσεντεβίτα πάλεψε το ματς στην έδρα της με την Εφές στο ντεμπούτο του Πέτροβιτς στον πάγκο (22-16) )καθώς βρέθηκε να χάνει με 35-50 με ένα 2-22(!), αλλά ροκάνισε 55-59,62-67 ). Τέλος και ο πλέι μέικερ Καρ. Αν κερδίσει εδώ θα παίξει την πρόκριση με την Κάχα εκτός καθώς ελπίζει και δεν είναι αδιάφορη.

Δεν μαζεύει πολύ κόσμο.

Ο Ολυμπιακός είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της ευρωλίγκα με διάρκεια και εξαιρετική άμυνα αλλά και επίθεση και πλέον θέλει και την πρωτιά που θα έρθει με ένα στραβοπάτημα της Ζαλγκίρις (πιθανό σενάριο). Την οποία Ζαλγκίρις κέρδισε εύκολα στο Κάουνας με 14τρ και ένα επιμέρους 13-29 στην 4η περίοδο αν και νωρίς είχε διακυμάνσεις (20-31, 38-45, 50-48 στο 30').

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Ολυμπιακός λογικά εύκολα και διπλό με -7. Αρκεί να είναι σοβαρός. Η Τσεντεβίτα πάντως δεν είναι κακή ομάδα και το -7 είναι πονηρό για ευρωλίγκα. Καλό και το 3,5 του Σπανούλη στα ειδικά. Το βάζουμε σε δεύτερα δελτία.

ΤΣΣΚΑ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ
Το ερώτημα είναι απλό. Η ΤΣΣΚΑ θα πατήσει το γκάζι ; Ή θα κάνει συντήρηση; Και η Μπεσίκτας που κάνει "κοιλιά" θα συνέλθει; Και η ΤΣΣΚΑ μπορεί να πατήσει το γκάζι; Μιλάμε για ένα αδιάφορο ματς στον εύκολο αυτό όμιλο που η ΤΣΣΚΑ με 13τρ πέρασε σχετικά εύκολα(από +12 πήγε το ματς στο 58-60 και 76-79) από τον Μπάμπεργκ αλλά δεν παίζει την άμυνα που θέλει ο Μεσίνα και δεν έχει διάρκεια. Καλος ο νέος αμερικανός Κρίστμας που είχε 20π με 6τρ.

Η Μπεσίκτας αδιάφορη καθώς εξασφάλισε την πρόκριση αλλά έχει κάνει "κοιλιά" (έχασε και στην Τουρκία από την Γαλατά εκτός). Τραγική εμφάνιση με την Μπαρτσελόνα εντός και συντριβή αφού δεν έβαλε καν 50π έχοντας το τραγικό 3/24τρ.Πάντως δουλεμένη ομάδα ειδικά στην άμυνα

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ΤΣΣΚΑ κερδίζει εύκολα αλλά με -16 δεν την ακουμπάμε. Οριακό εντελώς. Λογικά άντερ καθώς θα προσπαθήσει να παίξει άμυνα και η Μπεσίκτας δεν σκοράρει. Βάζουμε το 147 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ λοιπόν.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
*Αήττητη η Μπαρτσελόνα

Και εδώ περίεργο ματς με την έννοια ότι είναι θέμα της Μπαρτσελόνα και η νίκη και το -6 στο στοίχημα. Η Παρτίζαν ελπίζει ακόμα σε πρόκριση σε αυτό τον εύκολο όμιλο και ας έχει μόλις δύο νίκες αλλά θέλει και ένα μεγάλο ροζ φύλλο! Μέτρια ομάδα αλλά μεταμορφώνεται στην καυτή Χάλα Παϊονίρ που παραλίγο να κερδίσει και την ΤΣΣΚΑ με ξεχνάμε με τον τσαμπουκά και την άμυνα! Με την Λιέτουβος στο Βελιγράδι είχε διψήφιες διαφορές αλλά δέχθηκε ένα 0-13 και το ματς έγινε θρίλερ (59-60, 73-74) αλλά με αίσιο τέλος. Πάντως στην αδριατική λίγκα συνετρίβη 73-50 στην Ιγκοκέα! Η Μπαρτσελόνα αν και χωρίς Ναβάρο και Μάικλ που γυρίζουν, έκανε τρομερή εμφάνιση και περίπατο με την Μπεσίκτας στην Τουρκία με την άμυνά της που είναι η καλύτερη στην Ευρώπη και θέλει να κρατήσει το αήττητο. Δεν ταξίδεψε ο βασικός φόργουορντ Λόρμπεκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικά ε

Keywords
Τυχαία Θέματα