Εξετάζει Ραντούλιτσα

Ο Αύγουστος βαδίζει σιγά - σιγά προς το τέλος του, αλλά ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να μην έχει βρει τα τελευταία δύο κομμάτια του παζλ. Τα δεδομένα είναι γνωστά στο "πράσινο" στρατόπεδο αφού η αναβλητικότητα που παρατηρείται είναι και αποτέλεσμα της επιθυμίας του Αργύρη Πεδουλάκη να εξετάσει ενδελεχώς κάθε περίπτωση παίκτη που προτείνεται στο τριφύλλι.

Εσχάτως ένας από τους παίκτες που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του προπονητή των

Κυπελλούχων Ελλάδος είναι ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Ο 24χρονος Σέρβος σέντερ δεν περνά απαρατήρητος από τα "πράσινα" ραντάρ, τα οποία έχουν αρχίσει να τον ακτινογραφούν.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Ραντούλιτσα έχει πολυετή εμπειρία από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα καθώς έχει αγωνιστεί σε FMP (Σερβία), Μπόρατς (Σερβία), Ερυθρό Αστέρα (Σερβία), Αναντολού Εφές (Τουρκία), Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία), ενώ την περσινή σεζόν επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό της Παρτιζάν (δανεικός από την Εφές).

Η παρουσία του με τους "γκρομπάρι" ήταν κάτι παραπάνω από καλή αφού αποτέλεσε τον παίκτη στον οποίο στηρίχθηκε η ομάδα του Βελιγραδίου στη γραμμή των "ψηλών".

Στην Αδριατική Λίγκα έδειξε δείγματα του ταλέντου του έχοντας 11.6 πόντους και 4.1 ριμπάουντ, κάτι που δεν ισχύει, όμως, και για την Ευρωλίγκα, εκεί όπου δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη γενική μετριότητα (5.7 πόντοι, 3.3 ριμπάουντ) που οδήγησε την σερβική ομάδα στον πρόωρο αποκλεισμό από την πρώτη κιόλας φάση της διοργάνωσης.

Ανασταλτικός παράγοντας, σε πρώτη φάση, για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του είναι το υψηλό του κασέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα