Γιώργος Πρίντεζης στο Basketblog: «Αντιδράσαμε σωστά μετά τη Ρεάλ»

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι αντίδρασης, αλλά έχουμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα», είπε ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης μετά την εύκολη και μεγάλη σε έκταση νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό με 88-63. Ο «Πρι» ήταν πρώτος σκόρερ του ντέρμπι με 18 πόντους και έκανε για μία ακόμα φορά την διαφορά σε παιχνίδι των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Στις

δηλώσεις που έκανε στο basketblog.gr ο βασικός πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού στάθηκε εκτός από την εμφάνιση της ομάδας του, στα νέα παιδιά που έπαιξαν στο πρώτο τους ντέρμπι, στον κόσμο και την ατμόσφαιρα, αλλά και στο ματς με την Εφές για την Ευρωλίγκα (20/10, 19:45).

Αναλυτικά τι μας είπε:

Γιώργο συγχαρητήρια, πες μας για αρχή πως ένιωσες που ο Ολυμπιακός πήρε ένα ακόμα ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό και μάλιστα σήμερα (χθες 17/10) τόσο εύκολα;

«Σίγουρα ήταν ένα καλό παιχνίδι αντίδρασης μετά από την εμφάνιση που κάναμε με την Ρεάλ. Δεν νομίζω ότι σημαίνει κάτι άλλο, ήταν μία πάρα πολύ ωραία νίκη και εμείς και ο Παναθηναϊκός έχουμε να βελτιώσουμε πάρα πολλά πράγματα είναι ακόμα αρχή. Τώρα θέλουμε να συνεχίσουμε τίποτα παραπάνω».

Ο κόσμος σας βοήθησε με την στήριξη του να πάρετε τη τη νίκη;

«Ο κόσμος πάντα μας βοηθάει και πάντα τον θέλουμε στην έδρα μας, σίγουρα μας δίνει ένα αβαντάζ και τον ευχαριστούμε πολύ και σήμερα (χθες 17/10) για τη στήριξη του».

Πως είδες τα νέα παιδιά του Ολυμπιακού που δεν έχουν εμπειρία από ντέρμπι όπως ο Μπιρτς και ο Γκριν θεωρείς ότι τα κατάφεραν και έπαιξαν καλά;

«Κοίτα νομίζω ότι οι περισσότεροι είναι έμπειροι και ξέρουν, έδειξαν από τα φιλικά ότι γνωρίζουν που ήρθαν και πως πρέπει να αγωνιστούν και ήταν πολύ θετικό ότι ξεκίνησαν έτσι καλά και κατάλαβαν τι εστί αυτό το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ελπίζουμε και στα επόμενα παιχνίδια να είμαστε όλοι μαζί δυνατοί σαν ομάδα».

Και μία τελευταία ερώτηση, πες μας λίγα λόγια για το ματς με την Εφές την Πέμπτη (20/10, 19:45) για την Ευρωλίγκα;

«Πρέπει να αντιδράσουμε για την άσχημη πρεμιέρα που είχαμε, γιατί εμείς την θεωρούμε πολύ άσχημη, αλλά μετά την να καταφέρουμε να αντιδράσουμε. Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και στην Ευρωλίγκα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την 1η αγωνιστική, χρειαζόμαστε τον κόσμο μας. Και η Εφές είναι μία καλή και δύσκολη ομάδα και πρέπει να παλέψουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα