Γκάλης, Νόρις και...αναμνήσεις (pics)

Έναν παλιό καλό του φίλο, αλλά και σπουδαίο αντίπαλο, είχε τη χαρά να συναντήσει ο Νίκος Γκάλης σήμερα (22/06). Ο λόγος για τον Όντι Νόρις, με τον οποίο είχαν βρεθεί αντιμέτωποι, όταν ο ένας ήταν στον Άρη κι ο άλλος στην Μπαρτσελόνα.

Ο "γκάνγκστερ" ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μια φωτογραφία από τη συνάντησή τους, κι "έπλεξε" το εγκώμιο του Αμερικανού:

"Χτες το βράδυ συναντήθηκα με έναν μεγάλο αντίπαλο αλλά πολύ καλό φίλο από τα παλιά, τον Auddie Norris.

Θυμηθήκαμε τις ωραίες κόντρες μας στα παιχνίδια του ΑΡΗ με την BARCELONA και νοσταλγήσαμε τις μονομαχίες μας. Ο Auddie εκτός από πολύ καλός χαρακτήρας, ήτανε ένας παίκτης παγκοσμίου κλάσης που κόσμησε με την παρουσία του και τα Ελληνικά γήπεδα φορώντας τη φανέλα του Περιστερίου. Εύχομαι να συνεχίσει το πετυχημένο έργο του με τα camp μπάσκετ που διοργανώνει".

To ίδιο έπραξε, επίσης, και ο Νόρις, που ανέβασε κι αυτός μια φωτογραφία στο twitter, κι έγραψε: "Σην Ελλάδα με το ζωντανό θρύλο Νίκο Γκάλη, τον μικρό - μεγάλο τύπο που μεταμόρφωσε το ευρωπαϊκό μπάσκετ".

In Greece with the living legend Nicos Galis, the little big guy that transformed european basketball. #NickGod pic.twitter.com/AFBF0xbJjW

— Audie Norris (@atomicdog14) 21 Ιουνίου 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα