Η κρίση και τα… κακά παιδιά

Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει το ελληνικό μπάσκετ και αυτό φαίνεται από τις μεταγραφικές κινήσει όχι μόνο των μεγάλων ομάδων (Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού), αλλά και των υπολοίπων της Basket League ΟΠΑΠ. Έτσι, με τα λεφτά που δίνουν οι ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος δεν μπορούν να πάρουν παίκτες που να είναι καλοί στις τέσσερις γραμμές και να είναι και παιδιά της... εκκλησίας.

Αυτό που μα οδήγησε να γράψουμε

αυτές τις γραμμές είναι η μεταγραφή ενός Αμερικανού από ελληνική ομάδα. Ο Κολοσσός ενισχύθηκε με την απόκτηση του Χερμπ Ποπ, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά με την παρουσία του, το συγκρότημα του Βασίλη Φραγκιά. Αυτό τουλάχιστον περιμένουν στη Ρόδο.

Στο παρκέ μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ωστόσο εκτός γηπέδου δεν μπορούμε να πούμε πως είναι από τα λεγόμενα "καλά παιδιά". Ο Αμερικανός έχει συλληφθεί παραμονή πρωτοχρονιάς έξω από νυχτερινό μαγαζί, καθώς είχε στην κατοχή του όπλο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Κολοσσού είχε κανονικά άδεια οπλοκατοχής και αυτή ήταν που τον… γλίτωσε, καθώς αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 2.000 δολάρια. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως ο παίκτης θα κάνει τα ίδια και στη χώρα μας, αλλά είναι ένα γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο.

Όπως και να έχει, ο Ποπ είναι ένας μπασκετμπολίστας και οι άνθρωποι του χώρου, αλλά και της ομάδας της Ρόδου, θα τον κρίνουν (αρχικά τουλάχιστον) για αυτά που θα κάνει ή δεν θα κάνει στο παρκέ.

Εμείς χαιρόμαστε που το μπάσκετ δίνει τη διέξοδο σε παιδιά σαν τον Ποπ, που μεγάλωσε σε διαλυμένη οικογένεια, με τον πατέρα του να μπαινοβγαίνει στις φυλακές, να βρει τον δρόμο του…

Keywords
Τυχαία Θέματα