Ισπανία: Παραλίγο "αυτοκτονία" για Μπαρτσελόνα

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Φουενλαμπράδα, καθώς αν και βρέθηκε μπροστά με +14 λίγο έλειψε να γνωρίσει μια ήττα-σοκ.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 27ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος,η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε δυνατά, με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 14-28 στη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου, δείχνοντας πως δεν θα έχει πρόβλημα στη συνέχεια. Ωστόσο, η Φουενλαμπράδα αντεπιτέθηκε και πέρασε μπροστά με 82-81 λίγο πριν το τέλος, απειλώντας με μια εκκωφαντική

ήττα του "Μπλαουγκράνα". Παρόλα αυτά, με ένα καλάθι του Σάμουελ και 1/2 βολές του Όλεσον έφυγαν με το "διπλό", παίρνοντας μια αγχωτική νίκη.

Σατοράνσκι (20π.), Σάμουελς (17π.) και Αμπρίνες (11π.) ήταν οι πρωταγωνιστές των νικητών, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ουρτασούν με 17π.

Το πανόραμα της 27ης αγωνιστικής: Σάββατο 9/4Φουενλαμπράδα-Μπαρτσελόνα 82-84 Κυριακή 10/4Ανδόρρα-ΜούρθιαΛαμποράλ-ΣαραγόσαΕστουντιάντες-ΜάλαγαΜπανταλόνα-ΟμπραντόιροΣεβίλλη-ΧιπουτσκόιαΡεάλ Μαδρίτης-ΜπιλμπάοΜανρέσα-ΤενερίφηΓκραν Κανάρια-Βαλένθια
Keywords
Τυχαία Θέματα