ΛεΜπρόν: "Στόχος να φέρω πρωτάθλημα στο Κλίβελαντ"

Διακαή πόθο αποτελεί για το ΛεΜρόν Τζέιμς η κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος στο ΝΒΑ με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Ο "Βασιλιάς" έχει δύο πρωταθλήματα σε έξι παρουσίες σε τελικούς, γεγονός για το οποίο έχει δεχθεί έντονη κριτική. Οι φετινοί τελικοί ενάντια στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς είναι δύσκολο - αλλά όχι ακατόρθωτο - να ανατραπούν, καθώς η σειρά είναι στο 3-1 υπέρ των "Πολεμιστών". Το βάρος, οπότε, είναι λογικό να "πέφτει" πάνω στο ΛεΜπρόν, ο οποίος διαθέτει καρδια

"μαχητή" κι είναι έτοιμος να παλέψει για την ανατροπή, όσο κι αν υποστηρίζει πως ένα πρωτάθλημα με τους "Καβς" δεν ήταν ο μόνος λόγος που επέστρεψε στη γενέτειρά του.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Λοιπόν, για μένα, από μπασκετικής άποψης, αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους επέστρεψα, αλλά δεν είναι ο βασικός λόγος της επιστροφής μου. Δεν είναι ο μόνος λόγος που επέστρεψα και δεν είναι ένας ο λόγος που επέστρεψα. Είμαι ικανός να κάνω πολλά πράγματα επειδή βρίσκομαι εδώ με το ίδρυμά μου και πράγματα που προχωράνε. Είμαι ικανός να βοηθήσω τη νεολαία της κοινότητάς μου και επίσης άλλων κοινοτήτων.

Αν και είσαι ακόμη σε θέση να κάνεις κάποια πράγματα από μακριά, εάν βρίσκεσαι εκεί, πιστεύω έχει μεγαλύτερο νόημα για τα παιδιά να βλέπουν την έμπνευσή τους. Πάντως από μπασκετικής απόψεως, ναι, εννοώ, αυτός ήτανε πάντα ο στόχος μου από όταν έγινα ντραφτ του 2003. Έγινα ντραφτ το 2003. Ο στόχος μου είναι να φέρω ένα πρωτάθλημα στο Κλίβελαντ και δεν έχει αλλάξει.

Όταν έφυγα, ο στόχος μου ήταν να φέρω ένα πρωτάθλημα στο Μαϊάμι. Αυτό δεν άλλαξε. Και όταν επέστρεψα, δεν άλλαξε. Οπότε, από τότε, για μένα, απ' όταν πήγα στο Λύκειο το '99, αυτός ήτανε ο στόχος μου, από το '99, ήταν να κερδίσω ένα πρωτάθλημα, το πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Άρα, ο στόχος δεν άλλαξε ποτέ".

Keywords
Τυχαία Θέματα