Μεσίνα καλεί Παπαλουκά!

Μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση είναι ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος αυτές τις ημέρες περνά από try out στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο 35χρονος πλεϊμέικερ έχει γράψει μερικές από τις πιο ένδοξες στιγμές της καριέρας του με τη φανέλα της "ομάδας του στρατού", κάτι που γνωρίζει καλά και ο Έτορε Μεσίνα.

Ο Ιταλός προπονητής ψάχνει για έναν ακόμη περιφερειακό παίκτη και η δυνατότητα απόκτησης του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού μόνο ασυγκίνητο

δεν τον αφήνει. "Πιστεύουμε πως ακόμα και μία ομάδα που έχει κερδίσει τα εννέα από τα δέκα παιχνίδια της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα έχει το περιθώριο να βελτιωθεί. Θεωρούμε ότι ο Παπαλουκάς έχει την ποιότητα ως ηγέτης και ως παίκτης να μας βοηθήσει, έστω και με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής", δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να συνεχίσει λέγοντας:

"Συμφωνήσαμε πως θα δουλέψουμε μαζί για μερικές μέρες έτσι ώστε να δούμε αν κινούμαστε στο ίδιο μήκος κύματος και αν αυτή είναι μία κατάσταση που μας βολεύει και τους δύο. Αν όλα πάνε καλά, όπως ελπίζω, θα κάνουμε τα πάντα για να βρούμε γι αυτόν την καλύτερη θέση στο ρόστερ έτσι ώστε να βοηθήσει και να υποστηρίξει την ομάδα".

Όπως όλα δείχνουν, η "αρκούδα" έχει διαρκώς ανοιχτά τα ραντάρ της αφού η επιστροφή στον θρόνο του πρωταθλητή Ευρώπης αποτελεί τον μεγάλο φετινό της στόχο, ειδικά μετά την περσινή "σφαλιάρα" που δέχθηκε στον τελικό της Κωνσταντινούπολης από τον Ολυμπιακό!

Keywords
Τυχαία Θέματα