Ο ΠΑΟΚ σε Ρέθυμνο και Σμύρνη

Στα πλαίσια της προετοιμασίας του ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να δίνει φιλικές αναμετρήσεις τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα η αποστολή του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, αναχωρεί για το Ρέθυμνο την Παρασκευή(23/9) το μεσημέρι, όπου το Σαββατοκύριακο θα συμμετάσχει στο 6ο τουρνουά μπάσκετ «Πέτρος Οικονομάκης», ενώ στην συνέχεια θα ταξιδέψει στην Σμύρνη προκειμένου να πάρει μέρος

στου τουρνουά που διοργανώνει η Καρσίγιακα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Με αρχικό προορισμό το Ρέθυμνο και τελικό την Σμύρνη, η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί το μεσημέρι της Παρασκευής (23/9) για ένα εξαήμερο ταξίδι, στη διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιήσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια, τα τελευταία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας, ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην αποστολή της ομάδας συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Brandon Taylor, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Nenad Miljenovic, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Jordan Sibert, Νίκος Καμάρας, Darryl Bryant, Zanis Peiners και Keith Clanton.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά από το Ρέθυμνο, όπου το προσεχές Σαββατοκύριακο θα συμμετάσχει στο 6ο τουρνουά μπάσκετ «Πέτρος Οικονομάκης», που διεξάγεται στη μνήμη του παλιού παίκτη της Κρητικής ομάδας.

Το πρόγραμμα τουρνουά στο Ρέθυμνο είναι…

Σάββατο 24/9/2016

17.00: ΠΑΟΚ – Κολοσσός Ρόδου

19.15: Ρέθυμνο Cretan Kings – Απόλλων Πατρών

Κυριακή 25/9/2016

16.15: Κολοσσός Ρόδου – Απόλλων Πατρών

18.30: Ρέθυμνο Cretan Kings - ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Δευτέρας θα «πετάξει» από το Ηράκλειο για την Αθήνα κι από εκεί για τη Σμύρνη για το επόμενο τουρνουά που διοργανώνει η Karsiyaka.

Το πρόγραμμα του Pinar Cup είναι…

Δευτέρα 26/9/2016

19.000: Pinar Karsiyaka – Best Balikesir

Τρίτη 27/9/2016

19.00: ΠΑΟΚ – Best Balikesir

Τετάρτη 28/92/2016

19.00: Pinar Karsiyaka – ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη Ι(Μέσω Κωνσταντινούπολης, το βράδυ (20.30) της επόμενης Πέμπτης (29/9).

Keywords
Τυχαία Θέματα