Ο (πολύ) πονεμένος ώμος του Κόμπι και το… «όμως»

Δεν πέρασαν 5 μέρες από την ημέρα που ο Κόμπι Μπράιαντ αποκάλυψε πως δεν έχει εγκαταλείψει τη σκέψη της πρόωρης αποχώρησης από την ενεργό δράση και ίσως τελικά χάσει ακόμη και τη φετινή σεζόν... Ο 36χρονος σταρ των Λέικερς, που τραυματίστηκε στον δεξιό ώμο στο ματς στη Νέα Ορλεάνη, τα ξημερώματα της Πέμπτης (22/1), αρχικά προτίμησε να ασχοληθεί με την... στρατολόγηση του Ραζόν Ρόντο.

Όμως οι εξετάσεις μέσα στη μέρα έδειξαν πως υπέστη ρήξη στροφικού πετάλου στο σημείο και την Παρασκευή, ενώ η ομάδα του θα βρίσκεται στο Σαν Αντόνιο για τον αγώνα με τους Σπερς, εκείνος θα είναι στο Λ.Α. για περαιτέρω εξετάσεις που θα δείξουν οριστικά το μέγεθος του προβλήματος και θα καθορίσουν τον χρόνο επιστροφής του.

Πάντως, στην Καλιφόρνια δεν είναι αισιόδοξοι, με παράδειγμα τον Αυστραλό γκαρντ των Σπερς, Πάτι Μιλς, ο οποίος αντιμετώπισε το περασμένο καλοκαίρι ανάλογο τραυματισμό και επέστρεψε πριν από λίγες εβδομάδες... Κάτι που σημαίνει ότι αν επαληθευτεί η απαισιοδοξία των ανθρώπων των Λέικερς, δεν αποκλείεται ο αρχηγός τους να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν... Ο Κόμπι μετρά φέτος μ.ο. 22,2π.-5,7ριμπ,-5,6ασ., ενώ πέρυσι είχε παίξει σε μόλις 6 αγώνες, προερχόμενος από την επέμβαση στον αχίλλειο και χτυπώντας και στο γόνατο τον Δεκέμβρη του 2013. Και πιθανότατα θα χρειαστεί να αντικατασταθεί από το επερχόμενο All Star Game (σ.σ.: 13-15/2) της Νέας Υόρκης. Ο ίδιος, αν δεν έχει κάτι τόσο σοβαρό, θα θελήσει να γυρίσει, όμως δύσκολα οι «Λιμναίοι» θα ρισκάρουν να τον ενεργοποιήσουν ξανά σε μία χαμένη σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα