Πεδουλάκης: «Πληρώσαμε το κακό πρώτο ημίχρονο»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ήταν σαφώς απογοητευμένος από όσα είδε στο παρκέ από τους παίκτες του απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στάθηκε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου έκανε λόγο για απώλεια αυτοσυγκέντρωσης στην άμυνα, με παράλληλη βιασύνη στην επίθεση.

Αναλυτικά ο Πεδουλάκης είπε:

Για το παιχνίδι: «Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη. Νίκησε δίκαια. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καμία αυτοσυγκέντρωση ειδικά στο αμυντικό κομμάτι και δεχτήκαμε

44 πόντους. Ο Χουέρτας μας έκανε στο δημιιουργικό κομμάρτι μεγάλη ζημιά. Από αυτόν ξεκινούσαν τα περισσότερα. Στο πρώτο δεκάλεπτο καταφέραμε και ακολουθήσαμε στο σκορ, στο δεύτερο όμως με το rotation μείναμε πίσω και στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να βγάλουμε εκτός το Χουέρτας από το δημιουριγκό κομμάτι».

Και πρόσθεσε: «Τα παιδιά έκαναν σοβαρή προσπάθεια και θα έπρεπε στην επίθεση να το κερδίσουμε αυτό. Θα έπρεπε να βάλουμε κάποια εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Η Μπαρτσελόνα με τον Τόμιτς είχε κλείσει τη ρακέτα και άφηνε τα σουτ. Μείναμε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που κάναμε, όχι από το αποτέλεσμα και την αυτοσυγκέντωση στο πρώτο ημίχρονο. Ημασταν βιαστικοί και με ομάδες με τέτοια ποιότητα και ρόστερ το πληρώνεις. Στο πρώτο ημίχρονο στα πρώτα 5-6 λεπτά βιαζόμασταν. Πηγαίναμε με μία πάσα στο καλάθι από το πολύ θέλω. Ηταν λάθος. Το σοβαρότερο πρόβλημα ήταν η άμυνα. Μέσα από αυτό βρίσκουμε ρυθμό. Ετσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα χρειαζόταν να σπαταλήσεις πολλή ενέργρια για να τα καταφέρεις και αυτό μας κόστισε στην επίθεση».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός είχε μόλις δύο φάουλ έως τα τελευταία λεπτά της τέταρτης περιόδου: «Η ομάδα δεν έκανε φάουλ γιατί έκανε αλλαγές στα μαρκαρίσματα. Ματσιούλις και Μπράμος έκαναν καλύτερη δουλειά από τους ψηλούς μας στο λόου ποστ στο πρώτο ημίχρονο. Μπορούσαμε να κάνουμε φάουλ. Ηταν θέμα εμπειρίας, αλλά όταν έχεις πολλούς σφυγμούς, το καταλαβαίνεις. Απ’ έξω είναι αλλιώς».

Keywords
Τυχαία Θέματα