Στη Χαλκίδα η νέα έδρα της Κηφισιάς!


Η Χαλκίδα επιστρέφει στην Α1 μπάσκετ, ως έδρα της Νέας Κηφισιάς αυτή τη φορά. Η συμφωνία θεωρείται τελειωμένη μετά από συζητήσεις που έχουν εξελιχθεί τον τελευταίο μήνα και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετακόμιση.


Η ομάδα θα αλλάξει ελάχιστα, με την έννοια ότι θα συνεχίσει το ίδιο διοικητικό καθεστώς με τις μετοχές να παραμένουν στην οικογένεια Δημουλά και απλά αναμένεται να τροποποιηθεί το όνομα σε ΑΝΕΚ

Χαλκίδας, για να αποκτηθεί και ο συνδετικός κρίκος με την τοπική κοινωνία.


Το φίλαθλο κοινό της πόλης έδειξε και στο προηγούμενο πείραμα με τον Ικαρο ότι αγαπάει το μπάσκετ και θέλει να φιλοξενεί μεγάλα παιχνίδια και οι άνθρωποι της Κηφισιάς από την πλευρά τους θέλουν να αποκτήσουν μια ισχυρή έδρα που ενδεχομένως θα δίνει ώθηση και στην ομάδα σε παιχνίδια που κρίνονται οριακά.

Στο νέο αυτό ξεκίνημα αναμένεται να συμμετάσχει και ο άτυχος της φετινής χρονιάς, Κέβιν Αντερσον. Ο Αμερικανός που αποτκήθηκε μεσύσης της σεζόν για να βοηθήσει αλλά ταλαιπωρήθηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό, είναι πλέον στο στάδιο της ανάρρωσης και οι άνθρωποι της κηφισιάς προτίθενται να κάνουν χρήση της οψιόν που υπάρχει και για του χρόνου στο συμβόλαιό του, υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι θα αποδειχθεί σε διάρκεια ότι έχει ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα