Τα αποτελέσματα του Eurocup

Γαλατάσαραϊ, Μπάγερν, Τρέντο και Στρασμουργκ είναι οι πρώτες 4 ομάδες που πήραν την πρόκριση στην φάση των "8" του Eurocup. Οι πρώτες δύο θα αντιμετωπίσουν μάλιστα η μία την άλλη στην επόμενη φάση ενώ για τις άλλες η αγωνία για το ποιον θα αντιμετωπίσουν θα πάρει παράταση μέχρι αύριο...

Αναλυτικά:

Γαλατάσαραϊ-Καρσίγιακα 93-65

Η Γαλατά επικράτησε της Καρσίγιακα με 93-65 και πέρασε στην επόμενη φάση, καλύπτοντας το 67-64 στην έδρα της Καρσίγιακα.

15px;"Από την αρχή του αγώνα η Γαλατά δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Καρσίγιακα και παρότι στο πρώτο δεκάλεπτο το ματς ήταν κοντά (20-20), από εκείνο το σημείο και μετά μόνο μια ομάδα υπήρχε στο παρκέ. Έτσι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου στην επόμενη φάση./pp Open Sans', Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 15px;"Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Έρικ ΜακΚόλουμ που πέτυχε 21 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ./pp Open Sans', Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 12px; line-height: 15px;">Τα δεκάλεπτα: 20-20, 43-32, 70-51, 93-65

Μπάγερν Μονάχου-Άλμπα Βερολίνου 84-75

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Ρένφροου και Σαβάνοβιτς που σκόραραν 17 πόντους έκαστος.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν "κλειστό", όμως οι Ιταλοί στην τρίτη περίοδο ήταν καταιγιστικοί και με επιμέρους σκορ 26-16 πήραν το προβάδισμα που το κράτησαν μέχρι το τέλος. Τώρα στην Τρέντο περιμένουν τον αντίπαλο τους που θα προκύψει από το ζευγάρι Μπάνβιτ-Αρμάνι Μιλάνο.

Δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης με ένα κλικ ΕΔΩ

Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο οι Γάλλοι έδειξαν τις διαθέσεις τους, με την διαφορά να μεγαλώνει όσο περνάει η ώρα. Έτσι η νίκη ήρθε ευκολότερα από ότι περιμένανε στην Στρασμούρ. Στους «8» θα αντιμετωπίσει είτε τη Νίζνι είτε τη Ζενίτ.

Δείτε τα στατιστικά της αναμέτρησης με ένα κλικ ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Basket Blog
Eurocup,