Το στοίχημα του Σαββάτου

Τα ευρωπαϊκά κύπελλα ολοκληρώθηκαν, πλην Ελλάδος που έπεται και τα πρωταθλήματα ξαναρχίζουν δίνοντας το συνηθισμένο γεμάτο κουπόνι του Σαββατοκύριακου. Πάμε να προσεγγίσουμε τα σημερινά ματς, αρχίζοντας από την ελληνική Α1.


Στη Ρόδο ο Κολοσσός υποδέχεται τα Τρίκαλα και ο άσος είναι ξεκάθαρο φαβορί. Το σετ βρίσκεται στο 1,22-4,50, ο σκέτος άσος προσφέρεται για στήριγμα αλλά και το χάντικαπ των 8,5 πόντων παίζεται.


Ενας ακόμα γηπεδούχος φαβορί

είναι το Ρέθυμνο που υποδέχεται τον Κόροιβο που αντιμετωπίζει και προβλήματα τραυματισμών. Επίσης δυνατό το 1,30 και επίσης πιθανό το χάντικαπ των 6,5 πόντων για να καλυφθεί.


Στο Απόλλων - Κηφισιά βρίσκουμε σχεδόν μοιρασμένες αποδόσεις, αν και στο άνοιγμα οι Πατρινοί δίνονταν φαβορί. Περίεργο παιχνίδι με την φορμαρισμένη Κηφισιά να μην προσφέρεται για κόντρα ελαφρά τη καρδία. Πιθανότερο ποντάρισμα το όβερ 148,5 πόντοι στο 1,93, όσο για σημείο το αποφεύγουμε.


Στο Αρκαδικός - ΠΑΟΚ το σετ δεν είναι σωστό στο 2,75-1,47. Σε φόρμα και ενδυναμωμένος ο Αρκαδικός που έχει προσθέσει καλούς παίκτες στο ρόστερ του, ντεφορμέ και ψυχολογικά πεσμένος ο ΠΑΟΚ που έχει σοβαρέςαπουσίες. Παίζεται σε ζητούμενα ο σκέτος άσος, πιο ασφαλής ο άσος με χάντικαπ στο +4,5 και απόδοση στο 1,91.


Περνάμε στη Γερμανία με τέσσερα ματς κι εκεί σήμερα. Αρχή με το Γκέτιγκεν - Λούντβιγκσμπουργκ με ισχυρό φαβορί τους φιλοξενούμενους σε απόδοση 1,26 και χωρίς να μπλέκουμε με χάντικαπ.


Το Ουλμ - Μπρεμερχάβεν είναι ένας άσος που πληρώνει ελάχιστα, 1,08, το χάντικαπ των 13,5 πόντων είναι ρίσκο και το όβερ στους 159,5 πόντους μια καλή περίπτωση.


Στο Γκίσεν - Βόννη συναντάμε ένα σετ 1,50-2,70 που προβληματίζει και το ματς μπορεί να χαρακτηριστεί παγίδα. Πάμε με το διπλό ανοίγοντας λίγο το πλεονέκτημα των φιλοξενούμενων στους 7,5 πόντους και σε απόδοση 1,53.


Ντέρμπι αδύναμων είναι το Τούμπινγκεν - Μπαϊρόιτ στο οποίο θα ποντάρουμε στην έδρα και στην ανεκτή απόδοση του 1,67.


Στη Γαλλία η Λιμόζ υποδέχεται την δυνατή Σαλόν και μπορεί να μας δώσει τον άσο του 1,44 που θα μπορούσε να είναι λίγο μεγαλύτερος, αλλά έστω και σε αυτά τα επίπεδα ποντάρεται.


Στο Ντιζόν - Αντίμπ το 1,33-3,45 μας αποτρέπει για ποντάρισμα, αφού ναι μεν έχει έναν λόγο παραπάνω η γηπεδούχος αλλά σε καμία περίπτωση σε αυτήν την τιμή. Δεν πας εύκολα και στο διπλό, οπότε απλά προσπερνάμε.


Το Νανσί - Χάβρη αντίθετα, είναι ένας ακόμα ισχυρός άσος της ημέρας. Το 1,20 για απλή νίκη μπορεί να χρησμιοποιηθεί σαν στήριγμα, εφικτό και το 8,5 του χάντικαπ απέναντι στην πλέον αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος.


Ορλεάνη - Γκραβελίν και θα ποντάρουμε στους δυνατούς φιλοξενούμενους έστω κι αν η έδρα είναι δυνατή και ο γηπεδούχος αξιόμαχος. Το διπλό στο 1,57 είναι τιμή που σε τραβάει για να ποντάρεις τη Γκραβελίν.


Το Σολέ - Στρασβούργο θα ήταν άλλο ένα καλό διπλό, αλλά... δεν είναι. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι και ισχυρότεροι αλλά έχουν το μυαλό τους στη ρεβάνς του Eurocup, που θα πάνε στην έδρα της Ολντενμπουργκ για να καλύψουν την εντός ήττα με ένα καλάθι και θα το αποφύγουμε.


Περνάμε στην Τουρκία με το Ιστανμπούλ - Μπεσίκτας να δίνει φαοβρί τους φιλοξενούμενους που όμως είναι σε χάλια διαρκείας. Υπερτερούν σε ρόστερ, αδύναμοι οι γηπεδούχοι, αλλά το ματς δεν είναι για να βάλεις τα λεφτά σου.


Στο Τραμπζόν - Καρσίγιακα μπορεί οι γηπεδούχοι να έδιωξαν τον Μάρκοβιτς μπας και συνέλθουν, αλλά δεν έφταιγε μόνο αυτός για τα δεινά τους. Πολύ ανώτερη και σε μεγάλη φόρμα η φιλοξενούμενη, θα έχει μεν το μυαλό στη ρεβάνς με τη Γαλατά, αλλά είναι μεγάλο φαβορί και καλή τιμή το 1,55.


Και στο Γκαζιαντέπ - Μπάνβιτ μπαίνει η... ένσταση της ευρωπαϊκής σκέψης των φιλοξενούμενων και μας αποτρέπει, οδηγώντας μας στο τελευταίο ματς που είναι το ντέρμπι Φενέρ - Γαλατά με το 1,22 του άσου να μην ανταποκρίνεται στα ονόματα, αλλά να ανταποκρίνεται στις συνθήκες και να ποντάρεται και ως στήριγμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα