Το ...τρίτο ημίχρονο της A1

Πολλά και ενδιαφέροντα λοιπόν στην 22η αγωνιστική της Α1 . Και σε όλα τα επίπεδα. Μεγάλα ματς, ομάδες που αυτοκτόνησαν και άλλες που είναι με την πλάτη στον τοίχο και βάλε... Στην κορυφή τυπικά πράματα. Ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει την 1η θέση και πέρασε εύκολα (64-85) από την Χαλκίδα και τον Ίκαρο στο δεύτερο μέρος μετά το 42-42(ημ) με τον Διαμαντίδη άποντο σε 20'(!) αλλά και με τον Κάρι να επιστρέφει. Ο Ίκαρος μπάινει

με αξιώσεις από το επόμενο ματς στην μάχη της παραμονής. Ο Ολυμπιακος έκανε περίπατο (94-64) με την Ελευσίνα στο ΣΕΦ με το μυαλό στην Μάλαγα και ξεκουράζοντας τον Σπανούλη και χωρις Πρίντεζη-Περπέρογλου. Κρατάμε και πάλι την εξαιρετική εμφάνιση του Παπαπέτρου με 17π.

Τρομερή νίκη στην Πάτρα πήραν τα Τρίκαλα που ήταν η πρώτη τους μάλιστα αλλά και η σημαντικότερη καθώς πήγαν στις 9 νίκες και εξασφαλίστηκαν ουσιαστικά. Μάλιστα τα Τρίκαλα έχαναν 38-22 από τον Απόλλωνα (!) αλλά στην συνέχεια με άμυνα ζώνης οδήγησαν τους πατρινούς που έπαιξαν χωρίς τον σκόρερ Μπολντς και με τραυματία τον Ρος, σε 12/40τρ και 8/20δ!!! Δηλαδή διπλάσια τρίποντα. Και έτσι τα Τρίκαλα πήραν και εύκολα (67-74)στο τέλος το διπλό παραμονής ενώ ο Απόλλωνας πλέον αν θέλει πλέι οφ πρέπει να κάνει μια υπέρβαση. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην παράταση στον τελικό για την 4η θέση στην Πυλαία την μαχητική Κηφισιά με 92-83 με τρομερό Χαραλαμπίδη με 29π και τους Αθηναίους να φωνάζουν για την διαιτησία.

Ο Κολοσσός ενισχυμένος, έπαιξε εξαιρετική άμυνα και καθάρισε εύκολα και από την αρχή τον Πανιώνιο στην Ρόδο και έτσι έφτασε στις 8 νίκες και αγγίζει την παραμονή ενώ η ομάδα της Νέας Σμύρνης μετά το 75-64 κρατά την 3η θέση στα χέρια της παρά την ήττα αλλά δεν πείθει και δεν άρεσε παρά τους 28π του τρομερού Μακόλουμ. Μεγάλο διπλό (51-63) στα Ιλίσια για τον Άρη με την άμυνα. Νίκησε 63-51 τον τραγικά άστοχο Ηλυσιακό με ένα ασύλληπτο 18-0 στο τέλος (29'-39'!!). Ο Άρης βλέπει πλέι οφ πια και ο Ηλυσιακός έμεινε ουραγός με άσχημο κλίμα καθώς δεν ενισχύθηκε κιόλας και πλέον ελπίζει όχι βάσιμα. Καθώς έχει καλό πρόγραμμα αλλά δεν πείθει κανέναν. Τέλος, ο ΑΓΟΡ έμεινε ζωντανός στο κόλπο των πλέι οφ με 26π του Γκάμπριελ νικώντας πιο εύκολα από το τελικό 77-72 με τον ΚΑΟΔ στην Κρήτη έχοντας διαφορές 10-15 συνεχώς. Και φυσικά με τους δραμινούς να έχουν εξασφαλίσει τα πλέι οφ ενώ και πάλι ήταν εξαιρετικός με 24π ο Μπράουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα