17 Κλωστές: Πρεμιέρα στο Mega την Κυριακή 3 Νοεμβρίου – Η αληθινή ιστορία του εγκλήματος που συγκλόνισε τη χώρα

12:57 18/10/2024 - Πηγή: NewsIt

Το Mega συνεχίζει να επενδύει στη μυθοπλασία και μια νέα σειρά κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 3 Νοεμβρίου του 2024.

Το Mega «ζωντανεύει» στη μικρή οθόνη μία από τις πιο αιματοβαμμένες σελίδες στην ιστορία της Ελλάδας. Οι «17 Κλωστές» κάνουν πρεμιέρα την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου, στις

22:50. Τα αληθινά γεγονότα που οδήγησαν στη μαζική δολοφονία που συγκλόνισε τη χώρα στις αρχές του 1900, έρχονται ξανά στο φως μέσα από τα 6 επεισόδια της σειράς μυθοπλασίας, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια.

Το σενάριο της σειράς που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη, υπογράφουν η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και η Κάτια Κισσονέργη και τη μουσική ο Μίνως Μάτσας. Όπως αναφέρει το Mega σε ανακοίνωσή του: «Οι 17 Κλωστές είναι μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, η οποία με τις συγκλονιστικές ερμηνείες των ηθοποιών που συμμετέχουν, αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Πρωταγωνιστής της ιστορίας που διαδραματίζεται στα Κύθηρα την περίοδο 1906 – 1909 είναι ο Αντώνης, ένας φιλήσυχος τσαγκάρης και λυράρης, τον οποίο υποδύεται ο Πάνος Βλάχος. Ο αγαπητός στον τόπο του νέος κατηγορείται άδικα και τρέπεται σε φυγή, επιστρέφοντας για να πάρει εκδίκηση».

Η υπόθεση

Ο Αντώνης έχει την αποδοχή των συμπολιτών του και όλα όσα ήθελε στη ζωή του, ώσπου κατηγορείται ότι έκανε ανήθικες προτάσεις σε μία παντρεμένη πελάτισσά του. Μετακομίζει στον Πειραιά, όπου επιχειρεί να σταθεί στα πόδια του και να κάνει νέα αρχή, χωρίς επιτυχία, αφού και στη μεγαλούπολη έρχεται αντιμέτωπος με την απόρριψη και την αδικία. Με την πίκρα και την οργή να ξεχειλίζουν, αποφασίζει να γυρίσει στα Κύθηρα και να στραφεί εναντίον όσων γκρέμισαν τα όνειρά του για μία ήρεμη προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Το καστ των ηθοποιών

Τον Πάνο Βλάχο πλαισιώνουν μια σειρά ηθοποιοί. Ξεχωρίζουν οι: Μαρίνα Ψάλτη, Αθηνά Τσιλύρα, Θοδωρής Κατσαφάδος, Κώστας Φλωκατούλας, Κώστας Φιλίππογλου, Μάνος Βακούσης, Ταξιάρχης Χάνος και Τάσος Σωτηράκης.

Στη σειρά συμμετέχουν επίσης οι: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Θράσος Σταθόπουλος, Μιρέλλα Παπαοικονόμου, Δήμητρα Σακαλή, Δωροθέα Βουτσαδοπούλου, Μαρία Κοντοδήμα και Άπος Κυπραίος.

Τα γυρίσματα της σειράς πραγματοποιήθηκαν στα Κύθηρα και την Αττική.

To άρθρο 17 Κλωστές: Πρεμιέρα στο Mega την Κυριακή 3 Νοεμβρίου – Η αληθινή ιστορία του εγκλήματος που συγκλόνισε τη χώρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα