Active Energy Solutions: Η ελληνική εταιρεία που η ανάπτυξή της έγινε θέμα στους Financial Times – Νέα διάκριση

17:23 22/7/2022 - Πηγή: NewsIt

Μία θέση στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», το θεσμό που επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που διαμορφώνουν προοπτικές ανάπτυξης κατέκτησε η ελληνική εταιρεία Active Energy Solutions, διανομέας εξοπλισμού για Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης.

Η διάκριση Greek Business Champion, προέκυψε έπειτα από

αξιολόγηση των οικονομικών δεικτών της και αφορά στην κατηγορία των επιχειρήσεων που έχουν κύκλο εργασιών άνω των 10 εκ. ευρώ, ενώ ταυτόχρονα έχουν καταγράψει κατά τις οικονομικές χρήσεις 2019-2020 αύξηση μεγαλύτερη του 10% σε κύκλο εργασιών και σε κέρδη προ φόρων. Αυτό το διάστημα, η Active Energy Solutions σημείωσε αύξηση 397,89% στον κύκλο εργασιών της στην Ελλάδα.

Στο βρετανικό Τύπο

Η δυναμική ανάπτυξη που καταγράφει η Αctive Energy Solutions έχει αναγνωριστεί κι εκτός συνόρων, καθώς καταλαμβάνει την 52η θέση της λίστας των Financial Times με τις 1000 πιο αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη. Αξιοσημείωτο είναι ότι το 2021, κατέγραψε απόλυτο ρυθμό ανάπτυξης 1979,82% σε σύγκριση με το 2020, επίδοση που είναι η υψηλότερη βαθμιαία κατάταξη για ελληνική εταιρεία, σύμφωνα πάντα με τη λίστα FT-1000 Europe’s Fastest Growing Companies των Financial Times. Η διάκριση αυτή, αποκτά ειδική σημασία καθώς η Αctive Energy Solutions είναι η μόνη ελληνική εταιρεία που βρίσκεται μεταξύ των 100 πλέον αναπτυσσόμενων εταιρειών της Ευρώπης.

Οι επόμενοι στόχοι

Με αφορμή την πρόσφατη διάκριση της Αctive Energy Solutions στο θεσμό «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», ο CEO της εταιρείας, Bασίλης Λαζαρίδης δήλωσε σχετικά: «Σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις σε διεθνές επίπεδο, η διάκριση αυτή σε συνδυασμό με τη διεθνή αναγνώριση από τους Financial Times, αποτελεί σημείο καμπής ώστε να συμβάλουμε κομβικά στη διαμόρφωση ενός πιο βιώσιμου αύριο, όπως ήδη πράττουμε μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Η Active Energy Solutions διαβλέποντας τις τάσεις στον κλάδο της ενέργειας αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης, επέδειξε ισχυρά αντανακλαστικά και υψηλές επιδόσεις και στην ίδια κατεύθυνση θα συνεχίσουμε ανταποκρινόμενοι σε κάθε συνθήκη. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για όσα έχουμε ήδη καταφέρει και για όσα θα ακολουθήσουν».

To άρθρο Active Energy Solutions: Η ελληνική εταιρεία που η ανάπτυξή της έγινε θέμα στους Financial TimesΝέα διάκριση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα