Gazzetta dello Sport: «Σκέφτεται Αθήνα, Μόσχα και Λιθουανία η Euroleague»

13:01 18/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Η «Gazzetta dello Sport» αναφέρεται στις σκέψεις που κάνουν οι άνθρωποι της Euroleague για την ολοκλήρωση της σεζόν, βάζοντας την Ελλάδα στο… κόλπο.

Θέληση για την ολοκλήρωση της σεζόν στην Euroleague υπάρχει. Αυτή τη στιγμή όμως, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα με τον κορονοϊό και αν θα έχουμε και πάλι δράση

στη διοργάνωση.

Οι άνθρωποι της Euroleague δεν έχουν κάποια ξεκάθαρη απάντηση και το μόνο που κάνουν είναι να καταστρώνουν πλάνα, προκειμένου να είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η “Gazzetta dello Sport”, μία από τις ιδέες που υπάρχουν για την ολοκλήρωση της σεζόν, είναι η συγκέντρωση των ομάδων σε μία πόλη, που θα φιλοξενήσει τα ματς της Regular Season και το Final Eight, εφόσον η διοργάνωση καταλήξει σε αυτή τη λύση.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, οι επικρατέστερες πόλεις για να φιλοξενήσουν κάτι τέτοιο είναι η Αθήνα, η Μόσχα και η Λιθουανία (Βίλνιους και Κάουνας). Το ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει πως οι δύο πόλεις της Λιθουανίας συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες.

Όσον αφορά τις οριστικές αποφάσεις, ο Τζόρντι Μπερτομέου τόνισε πως μέσα στον Μάϊο οι διοργανωτές θα πρέπει να έχουν αποφασίσει.

To άρθρο Gazzetta dello Sport: «Σκέφτεται Αθήνα, Μόσχα και Λιθουανία η Euroleague» δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Gazzetta, Sport, Σκέφτεται Αθήνα Μόσχα, Λιθουανία, Euroleague,Gazzetta, Sport, skeftetai athina moscha, lithouania, Euroleague