Άγριες Μέλισσες: Η συμμαχία του Ζάχου και οι αντιδράσεις για τον μικρό Ζαχαρία

11:29 14/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Στη δύσκολη και μαύρη περίοδο της δικτατορίας στη χώρα μας συνεχίζεται να εξελίσσεται η επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. Εκτός όμως, από τις αναφορές σε πολλά που συνέβαιναν τότε η Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης θίγουν μέσα από το σενάριό τους και ένα ακόμα σημαντικό θέμα, αυτό των φυλετικών διακρίσεων!

Έτσι στο σημερινό επεισόδιο στις «Άγριες Μέλισσες» ο Ζάχος ζητάει απ’ τον Ντούνια να κλείσει την εφημερίδα του Πέτρου και την επόμενη μέρα ο Πέτρος δέχεται στο γραφείο του μια επίσκεψη που θα τον βάλει

σε μεγάλους μπελάδες.

Η σχέση του Δούκα με την Αντιγόνη φαίνεται να οδηγείται οριστικά στη λήξη της. Η έλευση του Ζαχαρία στο σχολείο θα προκαλέσει τριγμούς ανάμεσα στην Αιμιλία και τα παιδιά.

Ο Νικηφόρος και η Ρένα αποφασίζουν να αρραβωνιαστούν σ’ ένα επίσημο τραπέζι. Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι ο Δούκας, η Μυρσίνη, αλλά και η Δρόσω. Η βραδιά προμηνύεται καταστροφική…

Απόψε, στις 10:15, οι Άγριες Μέλισσες θα είναι ξανά στον αέρα του ΑΝΤ1 για να προσφέρουν στο τηλεοπτικό κοινό ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο…!

To άρθρο Άγριες Μέλισσες: Η συμμαχία του Ζάχου και οι αντιδράσεις για τον μικρό Ζαχαρία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα