Άρης - ΑΕΚ 1-3 LIVE: Μείωσαν οι γηπεδούχοι με τον Μαντσίνι

14:43 11/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο Άρης «ψάχνει» το  τρίποντο απέναντι στην ΑΕΚ, για να κάνει σημαντικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στη Superleague. Η Ένωση των πολλών προβλημάτων και της κακής ψυχολογικής κατάστασης, παίζει με τη… πλάτη στον τοίχο και θα προσπαθήσει να αντιδράσει, για να παραμείνει «ζωντανή» για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας της Superleague,

ο Άρης και η ΑΕΚ ήταν ισόβαθμοι. Τώρα όμως που βρισκόμαστε στην 3η αγωνιστική των play off, τις δυο ομάδες τις  χωρίζουν έξι βαθμοί και τρεις θέσεις.

Ο Άρης έχει πλέον βαθμολογικό πλεονέκτημα για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και αυτό το παιχνίδι μπορεί να το ισχυροποιήσει. Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να συνέλθει από τις τέσσερις διαδοχικές ήττες της  και να παραμείνει ζωντανή για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο..

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Στα έξι τελευταία τους παιχνίδια για το πρωτάθλημα δεν έχει νίκη γηπεδούχος! Η ΑΕΚ έχει κερδίσει τα μισά ακριβώς παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα, 58 από τα 116.

Στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ έχει τρεις νίκες, στην Αθήνα ο Άρης μια και δύο ισοπαλίες. Η νίκη του Άρη σταμάτησε ένα σερί επτά επίσημων αγώνων τους, που η ΑΕΚ ήταν αήττητη. Οι πέντε ήταν για το πρωτάθλημα.

Την αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ορίστηκε να διευθύνει ο Λευκορώσος Κουλμπάκοφ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ζουκ, Μεσλίνκα και τέταρτο τον κ. Διαμαντόπουλο. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Στούκαν (Κροατία) και Δημόπουλος.

To άρθρο Άρης - ΑΕΚ 1-3 LIVE: Μείωσαν οι γηπεδούχοι με τον Μαντσίνι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρης - ΑΕΚ LIVE, Μεγάλη, Βικελίδης,aris - aek LIVE, megali, vikelidis