Άρης - ΠΑΟΚ 0-1 LIVE: Αποβολή για Ουάρντα με κίτρινες κάρτες λίγο μετά την είσοδο του στο ντέρμπι

19:10 21/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Το ντέρμπι ΆρηςΠΑΟΚ συγκεντρώνει τα… βλέμματα, με τις δυο ομάδες να δίνουν μεγάλη «μάχη» για έξοδο στην Ευρώπη. Το ματς του «Βικελίδης» αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ενόψει και του ΆΕΚ – Παναθηναϊκός, που ακολουθεί.

Άρης και ΠΑΟΚ… διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε ματς για την 5η αγωνιστική των play

off της Superleague. Εκτός από την μάχη του γοήτρου, υπάρχει κι αυτή της εξόδου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, Άρης και ΠΑΟΚ ευελπιστούν να «χτίσουν» πάνω στις επιτυχίες της περασμένης Κυριακής επί των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, αντίστοιχα. Μάλιστα, αν η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία περάσει νικηφόρα από το «Βικελίδης» και, λίγες ώρες μετά, η ΑΕΚ πάρει τη νίκη επί του «τριφυλλιού», τότε η κατάσταση θα έχει ξεκαθαρίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό καθώς Άρης, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα απέχουν οκτώ ολόκληρους βαθμούς από τον Παναθηναϊκό.

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr την εξέλιξη του ντέρμπι

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν με γηπεδούχο τον Άρη, σε επίπεδο Α’ Εθνικής ή Super League για 59η φορά. Συνολικά, 23 αγώνες στην έδρα των «κίτρινων» ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή. Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν 21 φορές, με πιο πρόσφατη αυτή του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου. Τότε, επικράτησαν 1-0 με το αποτέλεσμα να είχε διαμορφωθεί από το ημίχρονο! Ο ΠΑΟΚ, πάλι, επέστρεψε στη Τούμπα με την ψυχολογία του νικητή 14 φορές.

To άρθρο Άρης - ΠΑΟΚ 0-1 LIVE: Αποβολή για Ουάρντα με κίτρινες κάρτες λίγο μετά την είσοδο του στο ντέρμπι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα