Άρης - ΑΕΚ 1-1 LIVE: Στα πέναλτι θα κριθεί η πρόκριση

18:37 17/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Η ώρα της… κρίσης! Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης» στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Τελικός» στη Θεσσαλονίκη, με τον Άρη να φιλοξενεί την ΑΕΚ, για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Το 0-0 της «OPAP Arena» άφησε ανοικτή

την πρόκριση κι έτσι το ματς στο «Βικελίδης» δίνει «εισιτήριο» για τα προημιτελικά.

Ο Άρης στάθηκε πολύ καλά στην OPAP Arena και ελπίζει ότι θα καταφέρει μέσα στην έδρα του να αποκλείσει την κάτοχο του θεσμού. Οι πάντες στην ομάδα… ζουν και αναπνέουν για το συγκεκριμένο αγώνα, προκειμένου να κάνουν ένα μεγάλο βήμα, για την κατάκτησης τίτλου μετά από 54 ολόκληρα χρόνια.

Η ΑΕΚ, απ’ την άλλη, βρίσκεται σε μια περίοδο με «βαρύ» πρόγραμμα, αλλά έχει αποδείξει πολλές φορές μέσα στη σεζόν, πως στα… δύσκολα και στα ντέρμπι, μπορεί να κάνει τη δουλειά κι έτσι να παραμείνει σε «μονοπάτι» κατάκτησης νταμπλ.

Εκτός έμειναν από την ομάδα του Άκη Μάντζιου οι Ζουλ, Ρουπ, Βέλεθ, Πάρντο, Μενέντες, Ματαρίτα, Πάβιτσιτς, Κάρλσον, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης και Κυριαζής.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει διαθέσιμο τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του, τον Λιβάι Γκαρσία (δυο γκολ με τον Παναθηναϊκό, εννέα συνολικά στα τελευταία οκτώ ματς), αλλά και τον τραυματία, Κώστα Γαλανόπουλο, όπως φυσικά και τους διεθνείς, Μουκουντί, Ζίνι, Χατζισαφί και Μοχαμάντι.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Διαιτητής: Νικόλα Νταμπάνοβιτς

Βοηθοί: Τοντόροβιτς, Γιοβάνοβιτς

4ος: Πολυχρόνης

VAR: Ζέμπετς

Θυμίζουμε πως ο αγώνας γίνεται κεκλεισμένων των θυρών, υπάρχει κανονικά το VAR, σε ενδεχόμενο ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια το παιχνίδι θα οδηγηθεί στην παράταση και εφόσον δεν υπάρξει και εκεί νικητής, οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι.

Η ομάδα που θα προκριθεί από το Άρης – ΆΕΚ θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την ομάδα που θα πάρει το «εισιτήριο» από το Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός. Το πρώτο ματς στη Βοιωτία είχε έρθει 1-1.

Στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας, θα υπάρξει «διασταύρωση» με την ομάδα που θα προκύψει από τα ζευγάρια ΟΦΗ-Κηφισιά (3-1 ο πρώτος αγώνας) και Παναιτωλικός-Athens Kallithea (3-2 το σκορ στο Αγρίνιο).

To άρθρο Άρης - ΑΕΚ 1-1 LIVE: Στα πέναλτι θα κριθεί η πρόκριση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Αναζητήσεις
aris aek live
Τυχαία Θέματα
Άρης – ΑΕΚ LIVE, Κυπέλλου Ελλάδας,aris – aek LIVE, kypellou elladas