Ασφάλεια και εμπιστοσύνη, σημαίνουν Generali

10:39 9/7/2024 - Πηγή: NewsIt

Από τις προσωπικές μας σχέσεις, τόσο στον κοινωνικό όσο και στον φιλικό μας περίγυρο, όλοι μας αναζητούμε δύο βασικά χαρακτηριστικά: Tην ασφάλεια και την εμπιστοσύνη.

H αίσθηση της ασφάλειας είναι ένα από τα βασικά συναισθήματα για την ψυχική μας υγεία. Και η εμπιστοσύνη, με την σειρά της, σφυρηλατείται μέσα από ισχυρούς δεσμούς. Με άλλα λόγια, είναι η αίσθηση ότι κάποιος νοιάζεται αληθινά για εμάς και μας φροντίζει ανά πάσα στιγμή.

Η αλήθεια είναι ότι τα παραπάνω στοιχεία δεν είναι καθόλου δεδομένα. Αντιθέτως, χρειάζεται χρόνος και κοινές εμπειρίες, τόσο

σε εύκολες όσο και σε δύσκολες στιγμές. Στις κοινωνικές μας σχέσεις, εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι έχει επικρατήσει η φράση «οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα».

Γιατί, στα αναπάντεχα περιστατικά της καθημερινότητάς μας, χρειάζεται να ξέρουμε ποιοι είναι αληθινά δίπλα μας, ούτως ώστε να στηριχθούμε πάνω τους.

Με γνώμονα το παραπάνω σκεπτικό, πρωταρχικός στόχος της Generali είναι να δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με τον καθένα από εμάς ξεχωριστά, σύμφωνα με τις ανάγκες του. Στον πυρήνα, άλλωστε, της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι ότι ο κάθε ασφαλισμένος είναι μοναδικά ξεχωριστός και ξεχωριστά μοναδικός.

Και αυτό, αποτελεί τη διαχρονική της προσέγγιση απέναντι σε κάθε έκφανση της ζωής μας. Είτε πρόκειται για την υγεία μας, είτε για την ασφάλεια αυτοκινήτου, είτε ακόμα και για την ασφάλιση επιχείρησης ή και κατοικίας. Γι’ αυτόν τον λόγο, η Generali σχεδιάζει λύσεις αποκλειστικά για τον καθένα από εμάς, σύμφωνα με τα «θέλω» και τις ανάγκες του.

Στο κομμάτι της ασφάλειας σημαίνοντα ρόλο παίζει και η ανθρώπινη επαφή. Να έχεις τη δυνατότητα να πάρεις τηλέφωνο ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης, που ξέρεις ότι μπορεί να προστρέξει άμεσα για την επίλυση του προβλήματός σου.

Οποιαδήποτε στιγμή και ώρα της ημέρας. Είτε είναι πρωί είτε είναι μεσάνυχτα. Όλοι μας λίγο-πολύ, εξάλλου, έχουμε βρεθεί σε δύσκολες στιγμές και ξέρουμε ότι η σύγχυση και η ταραχή μάς καταβάλλουν, αδυνατώντας να σκεφτούμε, πόσω μάλλον να πράξουμε σωστά.

Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες μας, η Generali γνωρίζει από πρώτο χέρι πως η ασφαλιστική σου είναι πολλά περισσότερα από καλύψεις και προγράμματα.

Γνωρίζει, επίσης, ότι για να τεθούν ισχυρά θεμέλια σε οποιαδήποτε σχέση ή συνεργασία, πρέπει πρωτίστως να χτιστούν γερές βάσεις εμπιστοσύνης. Όλοι μας, άλλωστε, θέλουμε να νιώθουμε σιγουριά ότι κάποιος θα ασχοληθεί μαζί μας σε προσωπικό επίπεδο, οτιδήποτε κι αν χρειαστούμε.

Κάτι το οποίο γίνεται εφικτό με τους εξειδικευμένους της συμβούλους, έτσι, ώστε να έχουμε πάντα κάποιον δίπλα μας ανά πάσα στιγμή που μας φροντίζει και μας συμβουλεύει σωστά. Να γνωρίζουμε, κατ’ επέκταση, πως πίσω από το πρόγραμμα της Generali για την ασφάλεια αυτοκινήτου υπάρχει ένας από τους 3.500 συμβούλους, που είναι έτοιμος να συνδράμει στην προσωπική μας ανάγκη.

Κι έτσι, όταν μιλάμε για την ασφάλεια του οχήματός μας, δεν χρειάζεται, πλέον, να νιώθουμε μετέωροι. Γιατί, μέσω του εξειδικευμένου συμβούλου της Generali, έχουμε την καθοδήγηση που επιζητούμε στις σωστές ασφαλιστικές λύσεις που εναρμονίζονται στις δικές μας ανάγκες.

Επιπλέον, θα μας παρέχει στήριξη, διευκολύνοντας τις διαδικασίες σε κάθε ατυχές συμβάν που μπορεί να συμβεί.

Για την προστασία στα «μέτρα» μας και την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου, δεν έχουμε παρά να αποκτήσουμε την ασφάλιση αυτοκινήτου Speed On. Και, πλέον, θα έχουμε το κεφάλι μας, ήσυχο.

Είτε βρήκες το σταθμευμένο αυτοκίνητό σου τρακαρισμένο είτε σε τράκαρε κάποιος άλλος οδηγός από απροσεξία στον δρόμο. Ακόμα και στην περίπτωση, βέβαια, που ενδεχομένως, έχεις εμπλακεί σε κάποιο τροχαίο ατύχημα με δική σου υπαιτιότητα.

Η φροντίδα ατυχήματος γίνεται πιο εύκολη μέσω προσωπικής εξυπηρέτησης, χάρη στην υπηρεσία My Claim, η οποία αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να γίνει η καταγραφή του τρακαρίσματος και να δρομολογηθούν οι περαιτέρω ενέργειες.

Και, φυσικά, προσφέρει την απαιτούμενη καθοδήγηση για την δήλωση ατυχήματος, όπου ο υπαίτιος οδηγός συμπληρώνει θετική δήλωση, στην οποία αποδέχεται ότι έχει την κύρια ευθύνη για το τροχαίο, ενώ ο μη υπαίτιος συμπληρώνει αρνητική δήλωση, στην οποία δηλώνει ότι δεν προκάλεσε το ατύχημα.

Ακόμη, όμως, και στην περίπτωση που το αυτοκίνητο σου «μείνει» στον δρόμο εξαιτίας κάποιας βλάβης, μέσω του Speed On για την ασφάλεια αυτοκινήτου, θα μπορείς να καλέσεις 24ώρη Οδική Βοήθεια όπου κι αν βρίσκεσαι.

Και, επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την αποκατάσταση της βλάβης, καθώς μέσα από ένα κορυφαίο δίκτυο συνεργείων θα γίνει άμεση επισκευή, αλλά και απευθείας πληρωμή των εξόδων από την Generali.

Όμως, τα πλεονεκτήματα δεν σταματούν εδώ.

Μόλις αποκτήσεις την ασφάλιση αυτοκινήτου Speed On και ενεργοποιήσεις μέσω του MyGenerali, την υπηρεσία τηλεματικής MyDrive, απολαμβάνεις επιπλέον κι άλλα προνόμια, όπως:

Έκπτωση ασφαλίστρων, κατά την ανανέωση του ασφαλιστηρίου σουΜηνιαίες επιβραβεύσεις και επιπλέον εκπτώσεις, όσο ασφαλέστερα οδηγείςΕξατομικευμένες συμβουλές για να γίνεις πιο ασφαλής οδηγός για εσένα και τους γύρω σουΈξυπνα tips οδήγησης για να εξοικονομείς καύσιμα, προστατεύοντας το περιβάλλον και το όχημά σου

Bonus Tip: Με την υπηρεσία MyDrive μπορείς να πληρώσεις έως και 70 ευρώ λιγότερα για τα ετήσια ασφάλιστρα του αυτοκινήτου σου!

Κι αν θες να δεις άμεσα πώς μπορείς να επιλέξεις το δικό σου Speed On, μπες στο generali.grκαι συμπλήρωσε τα στοιχεία του οχήματός σου στο online εργαλείο υπολογισμού ασφαλίστρων! Δες σε μόλις λίγα βήματα και επί τόπου πώς διαμορφώνεται η τιμή του προγράμματος Speed On, ώστε να επιλέξεις την κατάλληλη λύση για εσένα.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

To άρθρο Ασφάλεια και εμπιστοσύνη, σημαίνουν Generali δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ασφάλεια, Generali,asfaleia, Generali