Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 75-88: Ισοπεδωτικοί Μαδριλένοι και φουλ για πρωτάθλημα

23:50 13/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι “έσπασαν” με το… καλημέρα την έδρα της Μπαρτσελόνα, επικρατώντας άνετα των Καταλανών με 88-75 στον πρώτο τελικό του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, παρότι παρατάχθηκε με πολλά προβλήματα (σ.σ. εκτός Γκος και Γιουλ και χωρίς τον Πάμπλο Λάσο στον πάγκο) και παρά το γεγονός ότι είδε τον Ράντολφ να αποχωρεί με σοκαριστικό τραυματισμό στη δεύτερη περίοδο, κατάφερε να πάρει το πλεονέκτημα έδρας και να γίνει το φαβορί για την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι Μαδριλένοι

πραγματοποίησαν ασύλληπτο πρώτο ημίχρονο. Προηγήθηκαν με 17-30 στην πρώτη περίοδο, ενώ ξέφυγαν με 18 πόντους (31-49) στο τέλος της δεύτερης περιόδου, κάνοντας ότι θέλουν στη Βαρκελώνη. Η διαφορά ανέβηκε στους 23 πόντους (51-74) στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου, με την Μπαρτσελόνα, πάντως, να μην πετάει… λευκή πετσέτα.

Ξεκίνησε εντυπωσιακά την τέταρτη περίοδο και με σερί 12-0, μείωσε στους 11 πόντους (63-74). Ωστόσο, η Ρεάλ δεν πανικοβλήθηκε από την αντεπίθεση της Μπαρτσελόνα. Κατάφερε να κρατήσει τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα και να πάρει το διπλό.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Ντεκ (18π.) Χάνγκα (16π.) και Κοζέρ (15π.), ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Λαπροβίτολα με 15 πόντους, ο Μίροτιτς με 13 πόντους και ο Κούριτς με 12 πόντους.

To άρθρο Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 75-88: Ισοπεδωτικοί Μαδριλένοι και φουλ για πρωτάθλημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα