Χριστίνα Κοραή: Πέθανε η αδερφή της δημοσιογράφου – «Έχασα την μισή ανάσα μου, την μισή ζωή μου»

21:14 29/9/2024 - Πηγή: NewsIt

Δύσκολες ώρες για την Χριστίνα Κοραή, που θρηνεί για τον θάνατο της αδερφής της. Την θλιβερή είδηση ανακοίνωσε η ίδια, με ανάρτησή της, στα social media.

Βαρύ πένθος για τη Χριστίνα Κοραή που καλείται να διαχειριστεί τον θάνατο της αδερφής της. Η δημοσιογράφος του Mega και του Live News, μέσα από τα social media

ενημέρωσε πως βρίσκεται αντιμέτωπη με μια μεγάλη απώλεια. Προσπαθεί να βρει τις λέξεις για να συμπυκνώσει την οδύνη της. Να σκιαγραφήσει ένα μέρος του χαρακτήρα της αδερφής της. Ενός ανθρώπου δοτικού, που ήταν για την οικογένεια σημείο αναφοράς.

Δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία, η Χριστίνα Κοραή σπαράζει για τον χαμό της αδελφής της, η οποία είχε ως τελευταία επιθυμία να δοθούν τα όργανά της, για να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Για την Χριστίνα Κοραή, η αδερφή της ήταν ταυτόχρονα φίλη και στήριγμα στην πορεία της ζωής της. Ο άνθρωπος που εμπιστευόταν και πολλές φορές συμβουλευόταν για μια σειρά από θέματα που την απασχολούσαν.

«Έχασα την μισή ανάσα μου, την μισή ζωή μου. Την αδελφούλα μου. Την ζεστασιά της ψυχής μου! Ήταν μια μεγάλη αγκαλιά, μια ευλογία για όλους μας. Αστείρευτη γενναιοδωρία για τα 5 εγγονάκια της. Δώρο Θεού για μένα».

Έχασα την μισή ανάσα μου, την μισή ζωή μου.Την αδελφούλα μου.Την ζεστασιά της ψυχής μου!Ήταν μια μεγάλη αγκαλιά,μια ευλογία για όλους μας.Αστείρευτη γενναιοδωρία για τα 5 εγγονάκια της.Δώρο Θεού για μένα.Με την δωρεά οργάνων που ήθελε μπορεί να σώσει και άλλους.ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ! pic.twitter.com/cVjh0TJVDh

— Christina Korai (@christina_korai) September 26, 2024

«Με την δωρεά οργάνων που ήθελε μπορεί να σώσει και άλλους. Αγάπη μου». έγραψε η Χριστίνα Κοραή στην ανάρτησή της.

To άρθρο Χριστίνα Κοραή: Πέθανε η αδερφή της δημοσιογράφου – «Έχασα την μισή ανάσα μου, την μισή ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα